![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
reel |
![]()
|
||||
![]() Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me ![]() Grup: Veteran İleti: 1,287 Katılım: 31-May 07 Nereden: Wired Üye No.: 13 ![]() |
![]() YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Project Blue Earh SOS, uzun süredir çevirmeyi düşündüğüm bir yapımdı aslında. Duyurusunu yapayım da nasıl olsa tamamlanır dedim ve açtım başlığı. Tensai Okamura'nın (Wolf's Rain) 2006 yapımı klasik uzaylı istilasını anlatan bir bilim-kurgusu olur kendisi. Eğlenceli bir aksiyon. İzleyen herkese keyif verecektir. 6 bölümden oluşuyor ama her bölüm iki bölüm tadında. O yüzden 12 bölüm diyelim biz ona ve yakın zamanda ilk bölüm çevirisiyle görüşürüz bu başlıkta diyerek de sonlandırayım. Bu ileti reel tarafından Aug 9 2011, 11:42 AM yeniden düzenlenmiştir. |
||||
R0BlN |
![]()
|
![]() Puck:Robin ![]() Grup: Yönetici İleti: 3,733 Katılım: 31-May 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 7 ![]() |
Kolay gelsin. Ne zamandır anime seyredemiyordum. Bahane olur bana
![]() ![]() -------------------- |
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Kolay gelsin nii-sama
![]() Bende ne zamandır anime izleyemiyorum, senin çevirdiğin seriyi kaçırmam ama. ![]() |
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
Kolay gelsin.
Ben de ne zamandır bu animeyi izleyemiyordum ![]() -------------------- |
reel |
![]()
|
![]() Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me ![]() Grup: Veteran İleti: 1,287 Katılım: 31-May 07 Nereden: Wired Üye No.: 13 ![]() |
Kolay gelsin. Ben de ne zamandır bu animeyi izleyemiyordum ![]() Beşteyim henüz. ![]() ![]() |
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 751 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Kolay gelsin.
![]() |
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
Kolay gelsin. Ben de ne zamandır bu animeyi izleyemiyordum ![]() Beşteyim henüz. ![]() ![]() Henüz'ü kalmamış, resmen bitmiş o. Yarın falan tamamlanır gibi muhtar ![]() -------------------- |
cb_spike |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 1,074 Katılım: 12-January 08 Üye No.: 1,218 ![]() |
Kolay gelsin.
![]() |
reel |
![]()
|
Ve ilk bölüm yüklenmiştir arkadaşlar. Herkese iyi seyirler.
|
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Eline sağlık nii-sama
![]() |
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 751 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Ellerine sağlık.
|
reel |
![]()
|
İkinci bölüm de eklenmiştir.
|
Roronoa Zoro |
![]()
|
Ellerin dert görmesin
![]() |
reel |
![]()
|
Evet, nerde kalmıştık? Ve üçüncü bölüm.
|
mezdap |
![]()
|
Tüm bölümleri indirdim seni bekliyorum reel. Ellerine sağlık.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 16th January 2021 - 05:19 AM |