![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sson |
![]()
|
![]() I came back and the dead came with me ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,743 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 15 ![]() |
When you try your best but you don't succeed When you get what you want but not what you need When you feel so tired but you can't sleep Stuck in reverse Elinden geleni yaptığın hâlde başaramadığında İhtiyacın olanı değil de istediğini elde ettiğinde Kendini çok yorgun hissettiğin hâlde uyuyamadığında Geçmişe takılıp kaldığını anlarsın And the tears come streaming down your face When you lose something you can't replace When you love someone but it goes to waste Could it be worse? Gözyaşların sel olup akar Yerini dolduramayacağın bir şeyi kaybettiğinde Birini sevdiğin hâlde karşılık göremediğinde Bundan daha kötüsü olabilir mi? Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you Işıklar eve dönüş yolunda sana eşlik edecek İliklerine kadar yandığını hissedeceksin Ve ben kendini iyi hissetmene yardımcı olacağım And high up above or down below When you're too in love to let it go But if you never try you'll never know Just what you're worth Ya hayatına devam edeceksin ya da tepetaklak düşeceksin Kafandan bir türlü atamayacak kadar âşık olduğunda Ama eğer denemezsen hiçbir zaman bilemezsin Buna layık olup olmadığını bir düşün Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you Işıklar eve dönüş yolunda sana eşlik edecek İliklerine kadar yandığını hissedeceksin Ve ben kendini iyi hissetmene yardımcı olacağım Tears stream down your face when you lose something you cannot replace Tears stream down your face And I Gözyaşların sel olup akar Yerini dolduramayacağın bir şeyi kaybettiğinde Gözyaşların sel olup akar Ve ben... Tears stream down your face I promise you I will learn from my mistakes Tears stream down your face And I Gözyaşların sel olup akar Sana söz veriyorum, hatalarımdan ders çıkartacağım Gözyaşların sel olup akar Ve ben... Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you Işıklar eve dönüş yolunda sana eşlik edecek İliklerine kadar yandığını hissedeceksin Ve ben kendini iyi hissetmene yardımcı olacağım -------------------- Too bad we'll never know, if this is a face you could learn to love.
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 20th January 2021 - 02:22 AM |