![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Navyblue |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 286 Katılım: 11-June 07 Üye No.: 63 ![]() |
|
carlitos |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 291 Katılım: 15-March 08 Üye No.: 2,601 ![]() |
Üstadım ben de bir müsizyen olarak acizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum... Müzikte yarışmak bana her zaman anlamsız gelmiştir. Amacım sanat halk için midir yoksa sanat için midir tartışmasına girmek değil ama müzisyen olarak şunu biliyorum, eğer beğenilme kaygısı ile bir şeyler ortaya koymaya çalışıyorsam kesinlikle bir yerlerde tıkanıyorum, tıkanmak kelimesini burada üretememek anlamında kullanmıyorum, sadece diğer üretilenlerden farklı olmaması benim için zaten tıkanmak anlamına geliyor. Eğer farklı bir şeyler üretemiyorsam neden üretiyorum ki? diyorum kendi kendime. Bütün bunları yazıyorum çünkü, müziğinizi gerçekten çok beğendim ve popüler kültürün etkisi altında kalmadan, kompozisyon perspektifinizin daha geniş olacağı kanaatindeyim. Müzikte genel olarak kalıcı izler bırakan grup veya kişilere baktığımda hep yukarıda anlattığım durum ile karşılaşıyorum. Sonuç olarak eğer farklı olanı üretiyorsanız zaten popüler kültür etkiniz altına giriyor, adı üstünde popüler olan ne ise o kültür onu yönetiyor. Tabi farklı olmak derken, kimsenin anlamayacağı bir şey üretmeyi farklılık olarak görmüyorum, örneğin sizin gruptan örnek vermeye çalışayım; dinlediğim kadarıyla kompozisyonlarınıza ve vokal düzeninize batı ezgileri hakim. Atıyorum introlara türk müziği aletleri ile mistik bir hava katılabilir. Örnek net ve açık oldu sanırım. Tekrar ellerinize yüreğinize sağlık diyorum. Yarışmalarla takılmayın lütfen, zaten çok iyisiniz. Üretmeye ve farklı olmaya devam etmeniz dileyiğle... Sevgiler.. Sevgili ratasoy, yazdıklarınız için teşekkür ederim. içimizden geleni en iyi şekilde ifade etmeye çalışıyoruz sanırım. sürekli farklı olabilmek kaygısını taşımak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama evet, bir şeyleri tekrarlıyor olmak, tıkanmak ya da üretememek olabilir. Söylemek istediğinizi anladım sanıyorum. tekrar teşekkür ederim sevgiler -------------------- .
I got a million different tunes in my heart And I am ready to show . |
carlitos |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 291 Katılım: 15-March 08 Üye No.: 2,601 ![]() |
Merhaba, yarışmada üçüncü olduk.. Daha doğrusu üçüncü yaptılar. Kimseyi tanımadan etmeden bu kadar oluyor :) Ancak 1000'e yakın grup arasından ilk üçe kalmak azımsanacak gibi olmasa gerek. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz.
Konser olursa buraya yazacağım demiştim, unutmadan yazayım. 18 Şubat Perşembe akşamı BRONX Pİ SAHNE'de ROUGE performansı olacak. Etkinliğin ayrıntılarını buradan görebilirsiniz. Önce akustik konsept ile başlanacak, daha sonra baterili, baslı dinamik bir konsept ile rock, pop rock ağırlıklı bir repertuara geçilecek. Etkinlik çok geç başlamayacak. O yüzden ertesi gün iş-okul var sorunu olmayabilir :) Görüşmek üzere, sevgiler! -------------------- .
I got a million different tunes in my heart And I am ready to show . |
R0BlN |
![]()
|
![]() Puck:Robin ![]() Grup: Yönetici İleti: 3,736 Katılım: 31-May 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 7 ![]() |
Tebrikler
![]() -------------------- |
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Tebrik ederim, dostlar.
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 18th May 2022 - 05:58 PM |