![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 179 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız, hepinize iyi yıllar ![]() Yılbaşı partisinden geç uyandık sanırım ![]() ![]() ![]() Geçen seneden daha bok olmasın be. ![]() ![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,381 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Yılbaşı partisini oturduğum yerden (alkolün etkisiyle) yere yuvarlanarak tamamladım tombala yapınca
![]() ![]() 2019 benim için fena geçmedi. 2020 dilerim daha iyi olur ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Burakytu |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 2 Katılım: 16-October 07 Üye No.: 516 ![]() |
|
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 623 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Maalesef ben tutturdum tahminimi. Son 3 ayda 2019 yılından daha kötülerini yaşadık. Kalan 9 ayda halimiz ne olur düşünmek istemiyorum...
Bu ileti gündüzdoğanay tarafından Mar 28 2020, 10:47 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,381 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Kötü günleri geride bıraktık. Şimdi sırada daha kötü günler var
![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Akturk |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 16 Katılım: 22-June 14 Nereden: Kocaeli&İstanbul Üye No.: 10,648 ![]() |
Noluyo burda?
![]() Siteye eişememek beni üzdü. Eğer yanlış okumadıysam bayadır böyleymiş ![]() Gerçi çok kullanan biri değilim ama çok işimi gördü zamanında. -------------------- ![]() |
R0BlN |
![]()
|
![]() Puck:Robin ![]() Grup: Yönetici İleti: 3,733 Katılım: 31-May 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 7 ![]() |
Olur öyle
![]() -------------------- |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 179 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Ara girip bakıyorum düzelmiştir belki diye ama nafile. Sitenin yokluğunda burayı bulmuştum. Yazdım burada ama oradan da ses gelmedi.
![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
hasta |
![]()
|
Böyle bir blogun varlığını bile unutmuşum ben
![]() Covid 7G'yi de vurdu ama şimdilik solunum cihazından çıkardı Robin bizi. Gemi batmadıkça hangi sahile ne zaman yanaşacağımız belli olmaz ![]() 2021 yılının 2020'den daha kötü olmaması dışında bir şey dilemiyorum. 14 senedir öyle ya da böyle ayaktayız. Hepinize sevgilerimle... -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
Buradaki bulunan dostlarla çok fazla sohbetimiz olmadı ama seviyorum buradaki insanları. Kapanmaması için elimden gereken bir şey varsa yardımcı olmak isterim. Uzun yıllar sonra ilk müdavim maskı alan kişi benim ne de olsa.
![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
Akturk |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 16 Katılım: 22-June 14 Nereden: Kocaeli&İstanbul Üye No.: 10,648 ![]() |
Uzun bi aradan sonra yine ben. Aklıma geldi kontrol edeyim dedim. Baktın site hala kapalı. Gerçi sadece işimiz düşünce aklımıza geliyor.
![]() ![]() Bu ileti Akturk tarafından Feb 18 2021, 07:06 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 7th March 2021 - 09:07 PM |