![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
![]() İdefix'in geleneksel kitap fuarı başladı. Herkese iyi alışverişler. Yayınevleri indirim oranlarını buradan görebilirsiniz. -------------------- |
siroguz |
![]()
|
![]() some are born to sweet delight, some are born to endless night ![]() Grup: Müdavim İleti: 435 Katılım: 22-June 07 Nereden: bir yerdeyim... Üye No.: 112 ![]() |
Her sabah kontrol ediyordum. Bu sabah fiyatları görünce anlamıştım.
![]() 1 senelik stok yapmalı şimdi. Mod Edit: Sayfa düzenini bozduğu için alıntı kaldırıldı. Bu ileti reel tarafından Nov 19 2008, 03:39 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Bahçelerde ve yatak odalarında, bodrum katlarında ve tavan aralarında dolaşır, köşelerden döner, kapılardan pencerelerden geçerim, kaldırımlarda gezinir, merdivenlerden çıkar, halıların üzerinde, oluklardan aşağı, gökyüzünde ilerlerim, arkadaşlarla, âşıklarla, çocuklarla ve kahramanlarla gezerim; bunların hepsi de algıladığım, hatırladığım, hayal ettiğim, çarpıttığım ve netleştirdiğim şeylerdir.
Tom Robbins - Another Roadside Attraction |
skyser |
![]()
|
![]() Yine yeni yeniden ![]() Grup: Çevirmen İleti: 637 Katılım: 10-June 07 Üye No.: 43 ![]() |
Gitti paracıklar
![]() |
Taurus |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 234 Katılım: 12-June 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 72 ![]() |
Ben de konu hakkında başlık açacaktım, neyse efendim buraya yazayım.
![]() Başka bir başlıkta bahsetmiştim ama vize haftası yoğunluğundan bir başlık açamamıştım. İdefix 6. Sanal Kitap Fuarı 18 Kasım Salı günü başladı arkadaşlar. 24 Kasım Pazartesi gününe kadar devam edecek. Epey uzun zamandır bizzat bendeniz bu fuarı bekliyordum. Şahsen verilen indirim oranları beni tatmin etmedi ama en azından Tüyap Kitap Fuarı'ndaki komik indirim oranlarına göre çok daha iyi bir indirim oranlarıyla karşı karşıyayız. İdefiks'te indirimler genel olarak %30-%50 arası değişirken Tüyap Kitap Fuarı'nda en fazla %30'u görüyorduk. Sadece İthaki yayınevi Tüyap fuarına özel %50 indirim yapmıştı, aynı oran malesef İdefiks sanal kitap fuarına yansımamış. %40 ile idare edeceğiz. Neyse çok konuştum. Alacağınız, almayı düşündüğünüz, önerdiğiniz, kaçırmayın dediğiniz kitapları yazarsanız seviniriz efendim. Hepinize iyi alışverişler diliyorum. ![]() http://www.ideefixe.com/kitap/default.asp İlk fırsat kitap ürününü ben yazayım. Kabalcı Yayınevi'nin %50'lik indirim oranıyla ''Otostopçunun Galaksi Rehberi'' kitabını tek cilt olarak 20 liraya alabilirsiniz. http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?si...IOHT5VN52R70EHA Fuara özel köşeye 150 lira stoklamıştım. Harbiden gidicek paracıklar. ![]() Mod Edit: Sayfa düzenini bozan resim kaldırılmıştır. Bu ileti reel tarafından Nov 21 2008, 05:06 AM yeniden düzenlenmiştir. |
siroguz |
![]()
|
![]() some are born to sweet delight, some are born to endless night ![]() Grup: Müdavim İleti: 435 Katılım: 22-June 07 Nereden: bir yerdeyim... Üye No.: 112 ![]() |
Kitap önermeye bayılırım.
![]() Otostopçunun Galaksi Rehberi setini %50 indirimle ben de kaçıramazdım. ![]() Onun dışında sipariş ettiklerim veya önceden okuduklarım arasında özellikle tavsiye edeceklerim: Parfümün Dansı Tom Robbins Ayrıntı Yayınları Tersi ve Yüzü Albert Camus Can Yayınları Bulantı Jean Paul Sartre Can Yayınları Boyalı Kuş Jerzy Kosinski E Yayınları Çavdar Tarlasında Çocuklar Jerome David Salinger Yapı Kredi Yayınları Kayboluş Georges Perec Ayrıntı Yayınları Büyücü John Fowles Ayrıntı Yayınları Dur bir mola ver, Yabancı, Sıradan Delilik Öyküleri, Körlük, Sineklerin Tanrısı, John Fante'nin her kitabı diye gider... -------------------- Bahçelerde ve yatak odalarında, bodrum katlarında ve tavan aralarında dolaşır, köşelerden döner, kapılardan pencerelerden geçerim, kaldırımlarda gezinir, merdivenlerden çıkar, halıların üzerinde, oluklardan aşağı, gökyüzünde ilerlerim, arkadaşlarla, âşıklarla, çocuklarla ve kahramanlarla gezerim; bunların hepsi de algıladığım, hatırladığım, hayal ettiğim, çarpıttığım ve netleştirdiğim şeylerdir.
Tom Robbins - Another Roadside Attraction |
Taurus |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 234 Katılım: 12-June 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 72 ![]() |
Yarın fuarın son günü arkadaşlar. Ben de az önce 18 kitaptan oluşan siparişimi geçtim.
306 lira liste fiyatlı kitapları fuar sağolsun 185'e kapattım. ![]() siroguz tavsiyelerinizden ''Parfümün Dansı'' kitabı da siparişim içinde bulunuyor. Kitabın konusu daha okumadan bayağı ilgimi çekti. Teşekkürler. |
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
Fuarın son günü 24 Aralık
![]() -------------------- |
Taurus |
![]()
|
Başından beri neremle gördüysem yanlış görmüşüm tarihi.
Bende yarın son gün diye günümün yarısını kitap listesini kesinleştirmekle harcadım, üstüne üstlük 3 tane vizem var yarına... Ne yapalım, sabahlıcaz artık bakalım. ![]() Siparişim... - Otostopçunun Galaksi Rehberi Beşibiryerde (Ciltli) - Parfümün Dansı (Tom Robbins) - Kara Kule serisi ilk 4 kitap (Stephen King) - Zaman Çarkı serisi ciltli ilk 2 kitap (Robert Jordan) - Bartimaeus Üçlemesi komple 3 kitap (Jonathan Stroud) - Tavsiyesi için shdi arkadaşıma teşekkür ederim. - Yeniay (Stephenie Meyer) Serinin ilk kitabı Alacakaranlık idefiks'de stokta yoktu. Onu da başka yollarla halledicem bir aralık. ---> Fuar 24 Aralık'ta bitiyormuş. Ufak bir parti sipariş daha yaparım sanırım. Tom Robbins, Raymond E. Feist... Bu ileti Taurus tarafından Nov 23 2008, 08:20 PM yeniden düzenlenmiştir. |
umudovski |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 79 Katılım: 22-August 07 Üye No.: 243 ![]() |
Hani nerde Sefiller. Bu fiyata başka yerde bulamazsın Taurus. Adamı hasta etme de Oğlak yayınevinden al o kitabı.
![]() ![]() -------------------- Hiçbir şey sonsuza kadar devam etmez.
ve Her şeyin bir şeyi vardır. |
Serkeş |
![]()
|
![]() Bi garip adem... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 410 Katılım: 7-July 08 Nereden: Gayya Kuyusundan ... Üye No.: 4,138 ![]() |
Param olsa Payel'den şu 5 kitabı alırdım.
Edebiyat ve Sanat Üzerine (V. İ. Lenin), Ölüm Üzerine (Elias Canetti), İnsanın Taşrası 1942-1972 (Elias Canetti), Dostoyevski (Andre Gide), Sinema Sanatı (Sergey Eisenstein) Es ve Belge yayınlarına %50 indirim varmış İdefix'den. Es, yalnızca sinema kitapları basıyor bildiğim kadarıyla. Yerleri de Kadıköy'de... Belge ise politik kitaplar yayınlar... Köklü bir yayınevidir. Meraklısına duyurulur... Es yayınlarından çıkan Andrei'nin Bakışı (Uğur Kutay)'nı okumayanlara tavsiye ederim. Tarkovski'yi daha yakından tanımak isteyenler için başucu kitabıdır... Bu ileti Serkeş tarafından Nov 24 2008, 01:19 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Her zaman sarhoş olmalı! Her şey bunda: Tek sorun bu! Omuzlarınızı ezen, sizi toprağa doğru çeken zamanın korkunç ağırlığını duymamak için, durmamacasına sarhoş olmalısınız. Ama neyle? Şarapla, şiirle, ya da erdemle, nasıl isterseniz. Ama sarhoş olun. Baudelaire
|
RoXoN |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 793 Katılım: 26-February 08 Nereden: Kılıncın kınından Üye No.: 2,130 ![]() |
Uğur Kutayın Andrei'nin Bakışı isimli kitabını bende herkese öneririm. Tarkovsky filmlerini Kutay neredeyse kare kare incelemiş. Şuan okuyorum. Kesinlikle tavsiyemdir.
+1 Kitaptan Yeni Dalga isimli kitabıda öneririm. Yeni dalganın 5 önemli yönetmeni üzerine bir kitap. -------------------- ![]() |
ggecim |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 878 Katılım: 5-October 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 479 ![]() |
siroguz'un tavsiye ettiği kitapları kesinlikle ben de öneririm. Hepsi birbirinden güzel ve kaliteli kitaplar.
Ayrıca özellikle Büyücü, filmini çekmek istediğim bir kitaptır. Bir de varsa bir başucu ansiklopedisi olan ve içeriği zengin Rekin Teksoy'un Sinema Tarihi isimli ansiklopediyi almak için, indirimden daha güzel bir fırsat olamaz. Bu ileti ggecim tarafından Nov 24 2008, 01:59 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Ömrümüzden bir gün daha geçti,
Dereden akan su ovada esen yel gibi İki gün var ki dünyada, bence ha var ha yok Gelmeyen gün bir geçip giden gün iki - Ömer Hayyam |
Serkeş |
![]()
|
![]() Bi garip adem... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 410 Katılım: 7-July 08 Nereden: Gayya Kuyusundan ... Üye No.: 4,138 ![]() |
Bir de varsa bir başucu ansiklopedisi olan ve içeriği zengin Rekin Teksoy'un Sinema Tarihi isimli ansiklopediyi almak için, indirimden daha güzel bir fırsat olamaz. Bir arkadaşla Rekin Teksoy'un bir paneline katılmıştık vaktiyle... Panel bittikten sonra yanına gidip lafladık. Laf 2 tuğla kalınlığındaki kitabına geldi. Biz de "Hocam! Kitap iyi hoş da çok pahalı değil mi? dedik. O da yakında öğrenciler için %10 indirimli versiyonu çıkacak" dedi. Biz gene "Hocam, o da çok. Bizim o kadar paramız yok" dedik. "E, o zaman gelin benim evde okuyun" dedi ![]() ![]() Bu ileti Serkeş tarafından Nov 24 2008, 02:19 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Her zaman sarhoş olmalı! Her şey bunda: Tek sorun bu! Omuzlarınızı ezen, sizi toprağa doğru çeken zamanın korkunç ağırlığını duymamak için, durmamacasına sarhoş olmalısınız. Ama neyle? Şarapla, şiirle, ya da erdemle, nasıl isterseniz. Ama sarhoş olun. Baudelaire
|
umudovski |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 79 Katılım: 22-August 07 Üye No.: 243 ![]() |
Rekin Teksoy'un kitabını aldım ben.
![]() ![]() ![]() -------------------- Hiçbir şey sonsuza kadar devam etmez.
ve Her şeyin bir şeyi vardır. |
Serkeş |
![]()
|
Rekin Teksoy'un kitabını aldım ben. ![]() ![]() ![]() Atilla Dorsay'ın 100 Yılın 100... serileri de var mı? Varsa bayramda Ankara'dayım kardeşim ![]() -------------------- Her zaman sarhoş olmalı! Her şey bunda: Tek sorun bu! Omuzlarınızı ezen, sizi toprağa doğru çeken zamanın korkunç ağırlığını duymamak için, durmamacasına sarhoş olmalısınız. Ama neyle? Şarapla, şiirle, ya da erdemle, nasıl isterseniz. Ama sarhoş olun. Baudelaire
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 26th January 2021 - 04:24 PM |