![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
baronio |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,078 Katılım: 31-May 07 Nereden: Away Üye No.: 3 ![]() |
Lethe çalmazlarsa, buradan kalkıp gelir, Lethe'nin evine kusarım. O derece açık konuşuyorum.
![]() Bu heriflerin Auction mı neydi, bir psikopat şarkıları daha vardı. Onu da dinleyin benim yerime. Eee bir zamanlar gençtik biz de, dinlerdik böyle zımbırtıları canım. Ama üç beş aç kurt, tüm arşivime saldırdı da durulduk biraz. ![]() -------------------- |
paltosuz |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 150 Katılım: 2-July 07 Üye No.: 141 ![]() |
Bu heriflerin Auction mı neydi, bir psikopat şarkıları daha vardı. Onu da dinleyin benim yerime. Eee bir zamanlar gençtik biz de, dinlerdik böyle zımbırtıları canım. Ama üç beş aç kurt, tüm arşivime saldırdı da durulduk biraz. ![]() Auctioned vardı evet, çok güzel bir şarkı o gerçekten. zaten o şarkının da içinde olduğu Projector albümündeki bütün şarkılar süper. Vokalistin en fazla brutal yapmadığı albüm o, kadın vokaller falan var, DT'nin en sevdiğim albümleri. ilk dinlediğim dt albümü olmasından da kaynaklanıyor olabilir tabi. konsere de gidemicem sanırım ya.. |
denizkemal |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 71 Katılım: 26-June 07 Üye No.: 126 ![]() |
kuzen skyturk bile, (ay pardon skyser
![]() -------------------- kaç dolanışta ulaşır sarmaşık çiçeği açacağı yere? oa
|
skyser |
![]()
|
![]() Yine yeni yeniden ![]() Grup: Çevirmen İleti: 637 Katılım: 10-June 07 Üye No.: 43 ![]() |
|
paltosuz |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 150 Katılım: 2-July 07 Üye No.: 141 ![]() |
kuzen skyturk bile, (ay pardon skyser ![]() İstanbul'a söyleyin hazır olsun ben geliyorum ![]() ben izmir'e gidiyorum, skyser istanbul'a geliyor... toplanamayacak mıyız, bu nasıl şey? |
santrifuj |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 13 Katılım: 20-February 08 Üye No.: 1,994 ![]() |
gidemiyorum,gidemiyorum,gidemiyorum.opeth,testemant,DT off ooff..
|
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
6 milyonluk 33cl birası, yerlere neden konduğunu ve ellerimizle pantolonlarımızı kirletmek haricinde hangi amaca hizmet ettiğini anlayamadığımız çim altı plastik kömürleri haricinde, tek günlük katılımcı olan bizlere fazla da zorluk çıkarmamış festival oldu Unirock. DT gibi bir efsaneye tanık olmak, öncesinde Soul Sacrifice'ı yeniden görmek ve Özgür Özkan'ın her parça arası laf sokmalarını yeniden duymak, Catafalque'ı bir kez daha izleyememe burukluğunu yaşamak, Mikael üzerinden uçan su şişesinin neden atıldığına bir anlam bulamamak... İşte böyle bir gündü Unirock'ta geçirilen Pazar keyfi. DT'yi canlı izledim ya, "to do list"ten bir kalem daha eksilmiş oldu.
p.s. 33cl kutu niye üretilir ki yahu?! -------------------- |
borndead |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 532 Katılım: 5-December 07 Üye No.: 770 ![]() |
33cl bira 6 YTL iken, yerli votkanın 8 YTL'ye alıcı gördüğü(!) bir festival idi. Parkorman'ın ateş pahası olduğunu geçen yaz vukuu bulan Masstival vakasından sonra bir kez daha tecrübe ettim. Yine de DT için değdi, diyebilirim.
![]() Bu ileti borndead tarafından Jun 23 2008, 04:09 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
carlitos |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 291 Katılım: 15-March 08 Üye No.: 2,601 ![]() |
Gelin gençler, para harcatalım! felsefeli bu güzel havuz kenarı metalci festivali bir garipti doğrusu.
Millette ne para varmış da biz bilmiyormuşuz! Bayat ekmekli köfe sandviç 7 ya da 6 liraydı, iki yudumluk bira 6liraydı, bir shot votka 8liraydı, şöyleydi, böyleydi,.... Neyse ki halı çimlerin arasındaki plastik kömürlerden baya topladık da, kışlık yakacağımız çıktı şükür. Ya da yazlık mangal ihtiyacı. ![]() Bir takım ne idüğü belirsiz "sen kimsin peki" ![]() Gençler dt'yi gördüler, sevindiler, coştular, dağlardan bayırlara, kırlardan bahçelere koştular, şenlendiler de şenlendiler. Kendimi aralarına katamıyorum zira ya uyukluyor ya da tuvalete giderken ve dönüşte maç gösteren mekanda maçı gözetliyordum. Ama yine de fena mı oldu, hayır. Yeşillik, su, güneş, rüzgar.. güzel oldu yani. Haydi dostlar, selam olsun size, bir dahaki sefere diyorum ![]() Bu ileti carlitos tarafından Jun 23 2008, 06:33 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- .
I got a million different tunes in my heart And I am ready to show . |
viniL |
![]()
|
![]() lost in the sky ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 22 Katılım: 20-May 08 Üye No.: 3,808 ![]() |
Doğum günümde dahi, gitme şeinrefine erişemediğim lanetten bi konser.. Gidilemeyince çamurlamak en iyisidir.. Acıyı hafifletir..
![]() Bu ileti viniL tarafından Jun 23 2008, 09:50 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Welcome to Dying!
|
213 |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 489 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 17 ![]() |
Bir takım ne idüğü belirsiz "sen kimsin peki" ![]() "Sen kimsin?"den sonra "peki" değil de daha çok "Sen kimsin kardeşim?" gibi bir titreşim almıştım ben. ![]() DT izlemeye giden ben, eli dolu döndüm. Mikael'i zaten beğeniyordum, bu konser sonrası daha da çok beğendim. Hem performansı ile hem de yakışıklılığı ile. ![]() ![]() -------------------- sometimes... you've just got to rock...
|
borndead |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 532 Katılım: 5-December 07 Üye No.: 770 ![]() |
Terazilerin, repin kralı sensin zaten; ağabey. Ahmet Çakar'dan çaldığın repleri de başkası çalmaya kalkar ise ağlarım vallahi.
![]() ![]() -------------------- |
Lethe |
![]()
|
![]() You are my Lethe. ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 118 Katılım: 14-June 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 85 ![]() |
Eveeeet, bu yaz ki festivalin grupları yavaş yavaş belli olmaya başladı.Görünen o ki "death metal" ağırlıklı bir festival olucak.
![]() Açıklanan gruplar: Amon Amarth Paradise Lost LA Guns Rotting Christ ARCH ENEMY ![]() -------------------- ![]() |
Lethe |
![]()
|
![]() You are my Lethe. ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 118 Katılım: 14-June 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 85 ![]() |
UNI-ROCK SON EKLENEN GRUPLAR!!!
CATAFALQUE SOUL SACRIFICE ONE BULLET LEFT (ALMANYA) BILOCATE (ÜRDÜN) UCK GRIND EPISODE 13 PICKPOCKET ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- KREATOR UNI-ROCK'TA!!! UNI-ROCK OPEN AIR FESTIVAL GURURLA SUNAR THRASH METAL EFSANESI "KREATOR" 18 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ FESTİVALİMİZDE SAHNE ALACAKTIR. http://www.unirockfest.com/main.htm -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 18th May 2022 - 05:59 PM |