![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
![]() QUOTE Parkorman'da bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Uni-Rock Festival, tüm katılımcılarına müziğin yanısıra gerçek anlamda tatil havası yaşatmak amacıyla birçok farklı etkinliğe sahne olacak. Yaklaşık 30 yerli ve yabancı grubun sahne alacağı festivalin katılımcıları, 3 gün boyunca çeşitli workshop'lar, sponsor firmaların etkinlikleri ve sanatçıların imza günlerinin yanısıra İstanbul'un en büyük açıkhava havuzundan da yararlanabilecekler. Tüm bu farklı aktivitelerin tek bir amacı var; katılımcılara uzun süre unutamayacakları gerçek festival deneyimini yaşatmak. Kesinleşen ilk gruplar: OPETH TESTAMENT PENTAGRAM ORPHANED LAND MALT CATAFALQUE FALSE IN TRUTH SOUL SACRIFICE INSISTENCE HERETIC SOUL OBSTINACY UNLEASH AFFLICTION DARK TRANQUILITY ![]() 1. Kombine + Kamp 56,00 YTL 2. Tek Günlük 28,50 YTL Biletix Resmi Site -------------------- |
Lethe |
![]()
|
![]() You are my Lethe. ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 118 Katılım: 14-June 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 85 ![]() |
En sonunda... DT.
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
baronio |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,078 Katılım: 31-May 07 Nereden: Away Üye No.: 3 ![]() |
Vay be Testament'ler, DT'ler, Opeth'ler, Orphaned Land'ler... Canavar gibi bir kadro valla. Gerci Opeth iki sarki soylese festival biter ama artik konserde biraz kisa tutarlar sarkilari herhalde.
![]() -------------------- |
paltosuz |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 150 Katılım: 2-July 07 Üye No.: 141 ![]() |
Dark Tranquillity hangi gece çıkar acaba? Opeth'le aynı gece çıksa belki tek günlük bilet alırım. nasıl olur opeth ve dt aynı festivalde, çok komik, bu konserlere tepkisizleştim artık
|
denizkemal |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 71 Katılım: 26-June 07 Üye No.: 126 ![]() |
obareeeeyyyy!!!
![]() DT yi izlemek lazım kanımca... her tarafta opeth yazdığından DT yi atlamışım ben... -------------------- kaç dolanışta ulaşır sarmaşık çiçeği açacağı yere? oa
|
don quijote |
![]()
|
![]() raskolnikov ![]() Grup: Veteran İleti: 1,077 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 4 ![]() |
Ben de geliyorum!
![]() |
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
Gelişmeleri resmi siteden takip etmekte fayda var. Posteri yaptıktan sonra DT'yi bağlamışlar. Bir de ismini Uni Rock Fest değil, Headbangers Ball koymalılarmış bariz
![]() Biletix'e göre Opeth 20'sinde, resmi siteye göre 21'inde çıkıyor. Ama DT için her yerde 22 yazıyor. -------------------- |
denizkemal |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 71 Katılım: 26-June 07 Üye No.: 126 ![]() |
raskolnikovcuğum(türkçenin güzelliğine bak bee...) gelir buralara da konsere gitmez miyiz...
![]() kombine alınabilir, uygun fiyatlar bence... sahne önü biletini anlayabilen var mı, bütün fiyatlar aynı görünüyor, herkesi sahne önüne mi alcaklar? son olarak insanları ikiye ayırmak istiyorum ama, zamanım yok, yatmalıyım... @daedalus: headbangers ball ne demek hacı? yani ball ne anlamda kullanılıyor orada? aklıma garip şeyler geldi gecenin bu vaktinde... -------------------- kaç dolanışta ulaşır sarmaşık çiçeği açacağı yere? oa
|
carlitos |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 291 Katılım: 15-March 08 Üye No.: 2,601 ![]() |
Orada olacağım.
-------------------- .
I got a million different tunes in my heart And I am ready to show . |
melih |
![]()
|
QUOTE İNDİRİMLİ BİLETLER İÇİN SON TARİH 20 MAYIS!!! Şu an satışta olan indirimli biletlerin 20 mayıs tarihinde satışı sona erecektir. 20 mayıs itibarı ile yeni bilet fiyatları; Kamp+kombine :67 YTL Günlük :34 YTL Sahne önü: 34 YTL Kaynak Sahne önü'nü anlayan beri gelsin hakikaten ![]() -------------------- |
Lethe |
![]()
|
![]() You are my Lethe. ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 118 Katılım: 14-June 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 85 ![]() |
QUOTE Unirock festival in Turkey confirmed - May 10, 2008 On June 22, we'll headline the Unirock festival in Istanbul. This marks our first show in Turkey since 2001, so we're very pleased to finally be able to come back. Resmi siteden açıklama bekliyordum. ![]() www.darktranquillity.com -------------------- ![]() |
Shoother |
![]()
|
Yorgun Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 282 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 9 ![]() |
Gidiyor muyuz?
-------------------- eskiyi özledim :(
|
melih |
![]()
|
Ben yarın alıyorum 2 bilet. Ama sadece DT'ye gideceğim gibi görünüyor. Pazar günü gelen varsa görüşürüz. Parkorman dediğin küçük yer zaten
![]() -------------------- |
Lethe |
![]()
|
Biz de sadece DT'ye gitmeyi düşünüyorduk.Son anda C.tesi gününe de bilet aldırdım.Bünyenin metal müziğe ihtiyacı var.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Shoother |
![]()
|
Yorgun Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 282 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 9 ![]() |
Yalnız baştan konuşalım lethe çalmayacaklarsa ben gelmem
![]() -------------------- eskiyi özledim :(
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 18th May 2022 - 07:14 PM |