![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hasta |
![]()
|
||||
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Ortalığın yatışmasını bekledikten sonra sessiz sakin bir biçimde izleyelim demiştim. Müzikal filmlere olan devasa önyargımı kırabileceğine hiç ihtimal vermiyordum zaten. Biraz da eş baskısıyla oturdum karşısına ![]() Başrollerde Emma Stone ve Ryan Gosling... Karşı cins tarafından arzulanma katsayıları zirvede olan bu ikiliden bir sonuç alamamak için özel bir çaba göstermek gerekirdi. Emma Stone'un geçenlerde tesadüfen denk geldiğim "The House Bunny" filminden sekiz senede bu noktalara gelmesi inanılır gibi değil. Henüz daha yolun çok başında Oscar almış olmasına rağmen, çok verimli bir 10 sene yaşatacağına inanıyorum Amerikan sinemasına. Ryan Gosling ise biz erkeklerin azılı düşmanı ![]() Dekor, müzikler, kurgu... Hepsi muhteşem bir hava yaratmış. Hem bugüne, hem düne, hem de yarına ait bir film olmuş havasıyla. İzlemeyen kaldıysa mutlaka izlesin, tavsiyemdir, irademdir ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
||||
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Müzikal filmlerle benim de aram pek iyi değildir. Sırf bu yüzden Bollywood sinemasından sevdiğim aktörlerin filmleri bile olsa pek izleyemiyorum. Gönül razı olmuyor
![]() Senin bu anlatımından sonra eşimle izleyebilirim bu filmi. Teşekkür ederim. |
integralx |
![]()
|
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 4 Katılım: 4-April 17 Üye No.: 11,338 ![]() |
Müzikallerden köşe bucak kaçan bir kişi olarak enteresan bir şekilde ben de sevdim bu filmi.
Emma Stone mükemmel oyunculuk çıkarmış filmde ![]() |
Bob le Flambeur |
![]()
|
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,896 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
Valla ben müzikal filmlerin hastasıyımdır. Gold Diggers, Top Hat, Singin' in the Rain ve daha nicelerinin müzikal sinemanın altın dönemlerini oluşturduğu günlerden, 70'li yılların o muhteşem Hair'ına, 2000'lerin çılgın Moulin Rouge'una kadar hepsine bayılırım.
Gelgelelim aylardır bir türlü kısmet olmadı şu La La Land'i izlemek. Vizyondan kaçırdığımız yetmedi şimdi de her haftam "bu hafta sonu kesin izleyeceğim" demekle geçiyor... Millet "müzikallerle aram iyi değildir ama bu film başka" dedikçe iyice meraklanıyorum. Favori filmler listemin üst sıralarından yerini ayırttım, bugün-yarın yerleştiriyorum inşallah ![]() -------------------- ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 628 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Klasikleri bilmem ama müzikal denilince aklıma Moulin Rouge'dan başkası gelmiyor. La La Land mı Moulin Rouge mu dense gene Moulin Rouge'u seçerim. Ama bu La La Land'ın kötü bir film olduğu anlamına gelmiyor. Bilakis özgün ve güzel müzikleri çok hoşuma gitti. Hatta Woody Alllen'ın Manhattan'ındaki gibi posterlik enstanteneler de bolca vardı. Sonuç olarak aldığı ödülleri sonuna kadar hakkettiğini düşündüğüm bir filmdi La La Land. Moulin Rouge öznel olarak bilindik şarkılarıyla, dönem tasvirleriyle tanıdık bir mekanda takılmak gibi bir şey benim için. Bu yüzden yeri çok ayrı benim için...
-------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
Bob le Flambeur |
![]()
|
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,896 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
Tam bir sinefil filmi olmuş. Müzikal sinemayı seven bir insan zaten illa ki sinema tarihine de meraklıdır. Film, hedef kitleyi bir de oradan yakalamış. Böylece zeki ve yetenekli genç yönetmen Damien Chazelle'in tek atımlık bir kurşunla yola çıkmadığını görmüş olduk. Ben bu filmi Whiplash'ten daha çok beğendim. İki filmin de ortak noktası, belli bir hedefe kitlenmiş tutkulu karakterlerdi. Bu açıdan sıradaki projesinin de bir Neil A. Armstrong biyografisi olması şaşırtmadı. Yeni bir sinema dehası mı doğuyor? Muhtemelen.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 3rd July 2022 - 11:29 AM |