![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 181 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Bu ileti Barış K tarafından Apr 1 2017, 07:29 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
Bob le Flambeur |
![]()
|
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,896 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
50 yıl geçmiş üzerinden, sözler hâlâ bugün yazılmış gibi...
-------------------- ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 625 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Las vegas günlerini anımsatan bir şarkı gelsin
![]() The Stylistics - Can't Give You Anything But My Love -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 625 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Grammy ödüllü güzel bir şarkı.
Stephanie Mills - Never Knew Love Like This Before -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,386 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Stephanie Mills - Never Knew Love Like This Before Sabah sabah bizi geçmişe götürdün ![]() Ben de ortamı iyice ağırlaştırmak istedim. Neil Young - Heart of Gold Bu video bu muhteşem şarkıyı ilk kez söylediği geceye ait. YouTube'un en çok izlenen canlı performansıydı birkaç sene önce. Hala öyle mi bilemiyorum. Belki Selena Gomez ya da Justin Bieber geçmiştir ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Bob le Flambeur |
![]()
|
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,896 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
Şarkının komple hastasıyım ama o ne giriştir be! Bir de 1:30 daki "Allah be!"
![]() Bu arada saat de olmuş gece 1:30, dinlediğim şarkıya bak! Ne zaman düzelecek benim psikolojim acaba? Neyse, koy koy koy koy koy... -------------------- ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
Timi'yle devam edelim...
Edit: kafa kıyakken yazılan standart cümle silinmiştir:) bir standart lazım ama yoksa nereye savrulacağız belli olmaz. Ülkenin hali gibi! Bu ileti gündüzdoğanay tarafından Aug 10 2018, 01:00 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
gündüzdoğanay |
![]()
|
Bob buraları bana bırakmışken sahneyi boş bırakmayayım. Caz soslu bir bossa nova... Antonio'ya (Carlos Jobim) yazılmış. Harikulade...
Edit: Video çalışmıyor, hasta bi el şuna ![]() Düzenleme: hasta el attı, düzeldi ![]() Bu ileti hasta tarafından Dec 19 2018, 03:38 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
gündüzdoğanay |
![]()
|
Bu şarkıyı da not düşmüş olalım buraya. Roberto Carlos'tan gelsin
![]() ![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Bob le Flambeur |
![]()
|
Epey olmuş başlığa uğramayalı. Antonio's Song'a bayıldım!
30 yıldır pek çok farklı yorumu olan bir parçanın benim favorim olan yorumu ile devam edelim: -------------------- ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
Bir Cole Porter bestesiyle devam edelim.
Frank'den gelsin... Aynı şarkının daha rafine bir versiyonu. Güzel yorum. -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
gündüzdoğanay |
![]()
|
Hanımlar ve beyefendiler şerefinize
![]() Bob yaşıyor musun?! -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Bob le Flambeur |
![]()
|
Bob yaşıyor musun?! Hâlâ yaşıyorum şükür. 2020 yılını sağ sağlim çıkarabilirsek zaten önümüz açık ![]() -------------------- ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
Başlık gene boş kalmış
![]() ![]() ![]() Önce jazz a en yakın versiyonu,cassia eller- nao deixe o samba morrer Maria Rita'dan dinlemeden olmaz ![]() canlı bir performans olarak Sambo dan da dinleyelim. -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
gündüzdoğanay |
![]()
|
Bu geceyi de usu kırıklar için boş geçmeyelim ve Tom Waits'den sevdiğim iki şarkıyla nostalji geçidine çentik atmış olayım.. Sambadan sonra alakasız olacak ama zaten normal değiliz
![]() Green Grass Drunk On The Moon -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 14th April 2021 - 12:08 AM |