![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
0zg3 |
![]() ![]()
|
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 14-January 11 Üye No.: 8,478 ![]() |
Eric clapton-tears ın heaven
Cesare cremonini-figlio di un re Willie nelson/ray charles-seven spanish angels -------------------- ...............sus.......ve.........git........... |
Clint Eastwood |
![]()
|
![]() Quick on the trigger ![]() Grup: Veteran İleti: 1,528 Katılım: 2-August 07 Nereden: Somewhere in Time... Üye No.: 207 ![]() |
Camel - The Nimrodel
Camel - Airborn David Bowie - Five Years -------------------- KLASİK FUTBOL
Öyküsü olmayan adam, Bufalo çayırındaki rüzgara benzer... Moon Station Z Sinema, edebiyat ve müzik üstüne bir blog. |
ratasoy |
![]()
|
![]() Share is everthing... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 127 Katılım: 13-December 09 Nereden: Antalya Üye No.: 6,889 ![]() |
![]() Son zamanlarda evde, arabada, işte sıklıkla dinlediğim kadife sesli sanatçı. Dünyaya erken veda etmesi Klasik Türk Müziği için büyük kayıp olmuş... Albüm içeriği: 1- Sineler aşkınla inler, dideler mahmur olur 2- Kalbi sevda zedeler ah ile daim inler 3- Bir gamlı hazanın seherinde ısrara ne hacet 4- İnce bir bulut gibi siyah ipek peçesi 5- Neden gücendin sen bana 6- Zamanı varki her bezmin anarsın 7- Şebabım durmadan geçti 8- Ümitlerim hep kırıldı yarim artık gelmeyecek 9- Şu göğsüm yırtılıp baksan dikenler aynı güldendir 10- Gittiğin yerde unutma, bir gün olsun beni an 11- Senden Bana Yar Olmaz 12- Ben görmedim böyle güzel 13- Her akşam muhakkak tesadüfümüz yolumun üstünde sen varsın 14- Gizli derdim kalbimdedir onu yalnız bilen bilir 15- Beni sev, ruhumu sar, kalbime yaslan, beni sev 16- Ufuklara yaslanmış yorgun dağlar sırayla 17- Artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok 18- Süzdükçe güzel gözlerini kalbimi yaktın 19- Sularda kaybolurken hayaller birer birer 20- Hülyaya dalar sonra perişan uyanırdım 21- Geldi kuşlarla yeşil dallara yaz 22- Sorma bana söylemem kalbimin feryadını 23- Nedir a sevdiğim söyle bu halin 24- Ateş gibi bir nehr akıyordu 25- Gönlümle hasbıhal 26- Beni hicranlara terk eyleyerek gitti o yar 27- Baktım da hazan akşamın ufkunda 28- Haftalar aylar varki hasretinle üzgünüm -------------------- Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde... ![]() |
baronio |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,078 Katılım: 31-May 07 Nereden: Away Üye No.: 3 ![]() |
Midlake - Heading Home
The Virginmarys - Bang Bang Bang Mumford and Suns - Little Lion Man -------------------- |
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Gökçe feat. Hayko Cepkin - Aklım Giderken
Nilüfer & Hayko Cepkin - Aşk Kitabı -------------------- ![]() |
pospolen |
![]()
|
![]() - ![]() Grup: Çevirmen İleti: 588 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 21 ![]() |
Beach House - Used to Be
Suede - She's in Fashion Patrick Wolf - Damaris ...ve bunları yazarken aklıma bir anda Twisted Sisters'ın The Price'ı geldi. -------------------- Eugénie: Ama değişik türde erdem var; örneğin, dindarlık konusunda ne düşünüyorsunuz?
Dolmancé: Dine inanmayan için bu erdem ne ifade edebilir? Haydi sırasıyla akıl yürütelim Eugénie: İnsanın Yaratıcı'sına bağlayan ve var olduğu için bu yüce Yaratıcı'ya duyduğu minnetini ibadet yoluyla ona kanıtlamaya zorlayan anlaşmaya din diyorsunuz, değil mi? Eugénie: Daha iyi tarif edilemezdi! Marquis De Sade- La Philosophie dans le boudoir |
Peace |
![]()
|
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 5 Katılım: 15-August 11 Nereden: Antalya Üye No.: 9,264 ![]() |
Bu aralar bol bol Beyonce'nin Run the World'ünü ve Matt Costa'nın Astair'ini dinliyorum
![]() |
Clint Eastwood |
![]()
|
![]() Quick on the trigger ![]() Grup: Veteran İleti: 1,528 Katılım: 2-August 07 Nereden: Somewhere in Time... Üye No.: 207 ![]() |
Son konserden sonra She's in Fashion'a ben de takmış durumdayım.
Suede - She's in Fashion Dead Kennedys - California Uber Alles The Hollow Man - The Drowning Man -------------------- KLASİK FUTBOL
Öyküsü olmayan adam, Bufalo çayırındaki rüzgara benzer... Moon Station Z Sinema, edebiyat ve müzik üstüne bir blog. |
pospolen |
![]()
|
![]() - ![]() Grup: Çevirmen İleti: 588 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 21 ![]() |
Son konserden sonra She's in Fashion'a ben de takmış durumdayım. Suede - She's in Fashion Dead Kennedys - California Uber Alles The Hollow Man - The Drowning Man Ne güzel bir performanstı değil mi? Brett'e dokunmak da ![]() -------------------- Eugénie: Ama değişik türde erdem var; örneğin, dindarlık konusunda ne düşünüyorsunuz?
Dolmancé: Dine inanmayan için bu erdem ne ifade edebilir? Haydi sırasıyla akıl yürütelim Eugénie: İnsanın Yaratıcı'sına bağlayan ve var olduğu için bu yüce Yaratıcı'ya duyduğu minnetini ibadet yoluyla ona kanıtlamaya zorlayan anlaşmaya din diyorsunuz, değil mi? Eugénie: Daha iyi tarif edilemezdi! Marquis De Sade- La Philosophie dans le boudoir |
Clint Eastwood |
![]()
|
Son konserden sonra She's in Fashion'a ben de takmış durumdayım. Suede - She's in Fashion Dead Kennedys - California Uber Alles The Hollow Man - The Drowning Man Ne güzel bir performanstı değil mi? Brett'e dokunmak da ![]() Ben asıl Manic Street Preachers için bilet almıştım, Suede bonus olacaktı. Yine öyle oldu ama performansta Suede en iyiydi. Tabi Brett'in ellerini kullanma avantajı (James Dean garibim gitarı düşürmedi elinden) bunda çok etkiliydi. O mikrofon sallamalar neydi öyle ya.? ![]() -------------------- KLASİK FUTBOL
Harvey Dent |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Editör İleti: 1,054 Katılım: 8-September 08 Üye No.: 4,564 ![]() |
NOEL GALLAGHER'S HIGH FLYING BIRDS - The Death Of You And Me by Pias France
Called Out In The Dark by Snow Patrol Bu ileti Harvey Dent tarafından Sep 11 2011, 05:42 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
VinViolette |
![]()
|
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 3 Katılım: 7-January 12 Nereden: İstanbul Üye No.: 9,612 ![]() |
The Beatles-And I love Her
Morrisey-Let Me Kiss You Morrisey-Trouble Loves Me -------------------- I cry because others are stupid and it makes me sad.
|
RoXoN |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 793 Katılım: 26-February 08 Nereden: Kılıncın kınından Üye No.: 2,130 ![]() |
Ben bu aralar tekrardan Amorphis'in Eclipse albümüne sardım.
![]() -------------------- ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 620 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Bende bu aralar Nat King Cole ve Dean Martin ikilisine sardım. Özellikle Dean Martin yorumuyla I wish you love muazzam bir parça olmuş.
-------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
cohenlekahve |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 9 Katılım: 6-February 12 Üye No.: 9,677 ![]() |
bu aralar istanbul'dan sabbas ggman'i dinliyorum..
http://www.youtube.com/watch?v=STzpq3Q1um0 |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 16th January 2021 - 05:12 AM |