![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Barış K |
![]()
|
||||
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 192 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
QUOTE Kendisine akıl hastası, şizofreni teşhisi konulan ve çocukluğundan beri bununla mücadele eden David Haller'i (Dan Stevens) merkezine almaktadır. Hayallerinde bir kız ile tanışır ve herşey bir anda değişir. Gördüğü ve duyduğu tüm seslerin gerçek olma ihtimali ile karşı karşıyadır. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
||||
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Bu dizi benim de ilgimi çekmişti. Şans vereceğim henüz başındayken. Hele de Pink Floyd göndermesi varken...
-------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 192 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Bu sezon başlayan diziler arasında en çok gözüme çarpan bu oldu. Sezon bitsin ard arda yapıştıracağım. 8 bölüm olacak sanırım imdb'de 8. bölüme kadar var bölüm bilgisi.
-------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 628 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
İlk iki bölümü izleme fırsatı buldum. Fena değildi. Zaten bu tarz mutantlı, süper güçlü karakterli film ve dizilerin belirli bir şablonu var. Aynı hikayeyi farklı oyuncular ve mekanlarla belirli aralıklarla izliyoruz. Bakalım heroes, x-men gibi yapımlardan ne kadar faklılaşabilicek...
-------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 7th July 2022 - 09:05 AM |