![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
paranoid |
![]()
|
![]() Gözleri içine düşmüş kırık bir kukla... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 435 Katılım: 14-July 07 Nereden: Bölge Üye No.: 172 ![]() |
Eline gözüne sağlık Bob le Flambeur, gene sayende zamanda yolculuğun da keyfini çıkartarak izleyemediklerimizi kolaylıkla keşfedecek, izlediklerimizin de bu listede kendilerine bir yer edinip edinemediklerini bu titiz düzenlemenin konforu eşliğinde merakla takip edeceğiz. Çok teşekkürler.
![]() Bu ileti iqmachine tarafından Jan 7 2008, 02:04 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Bir filmi açıklamak zordur, çünkü onu anlamak kolaydır."
|
gokercy |
![]()
|
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 6 Katılım: 10-January 08 Nereden: İstanbul Üye No.: 1,174 ![]() |
Harika bir derleme olmuş Bob le Flambeur üstad. Çok teşekkürler.
-------------------- - Ne işe yarar bu?
- Dünyayı ayağımıza getirecek. - Sebep? |
gerate |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 1-April 08 Üye No.: 2,872 ![]() |
Ne diyeyim, ellerine sağlık. Yeni üye oldum ama bu sinema konusunda resmen benim ufkumu açtınız, teşekkürler...
|
barfly |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 10 Katılım: 24-March 08 Üye No.: 2,781 ![]() |
Elinize sağlık,çok güzel derlenmiş bir çalışma.
|
kumkuma |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 12 Katılım: 9-June 08 Üye No.: 3,969 ![]() |
Ya bu listeyi görünce insanın morali bozuluyo hepsine bakamadım ama ilk 200 içinde heralde sadece 10 tanesini izlemişimdir. Şu son 30 yılın bir en iyi listesi yapılsa fena olmazdı. Neyse bu listeyi de ayıp ama amcadan indirmek için kullanırız
![]() 2000-2002 1 In the Mood for Love (Wong Kar-Wai; 2000) 2 Yi yi (Edward Yang; 2000) 3 Mulholland Dr. (David Lynch; 2001) 4 Spirited Away (Hayao Miyazaki; 2001) 5 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (Peter Jackson; 2001) 6 Punch-Drunk Love (Paul Thomas Anderson; 2002) 7 Talk to Her (Pedro Almodovar; 2002) 8 Russian Ark (Aleksandr Sokurov; 2002) 9 The Royal Tenenbaums (Wes Anderson; 2001) 10 Moulin Rouge! (Baz Luhrmann; 2001) bunu şimdi farkettim burdan 3 filmi izledim. Mulholland Drive gerçekten muhteşem bir filmdi ama bunu filmin sonuna kadar anlamıyo insan. Sonunda kalıyosun bööle zaten. Ama Royal Tenenbaums ın bu listeye girmesine şaşırdıgımı söylemeden geçemeyecegim. Garip ben nedense pek begenemedim o filmi -------------------- Wilson: "That smugness of yours really is an attractive quality."
House: "Thank you. It was either that or get my hair highlighted. Smugness is easier to maintain." |
hayyam |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 170 Katılım: 5-May 08 Üye No.: 3,393 ![]() |
Bu listeden en çok faydalananlardan biri benimdir herhalde. Çevireceğim filmleri bu listeden seçiyorum. Galiba bu listeden 7-8 film çevirmişim. Şahsen, kendimi tebrik ediyorum.
![]() ![]() ![]() -------------------- Gazeteci: Pasolini size ne dedi?
Godard: Bana salak dedi. |
hawkins |
![]()
|
Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 393 Katılım: 19-March 09 Üye No.: 5,863 ![]() |
Mükemmel bir çalışma.Film tavsiyesi aramaya gerek yok.Tam bir klavuz olmuş.Emeklerin için çok teşekkürler @Bob le Flambeur.
|
Bob le Flambeur |
![]() ![]()
|
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,896 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
Yeni eklenen filmlerle birlikte, geçen hafta listenin 2011 güncellemesi yapıldı.
Buradan inceleyebilirsiniz: http://www.theyshootpictures.com/gf1000 -------------------- ![]() |
RoXoN |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 793 Katılım: 26-February 08 Nereden: Kılıncın kınından Üye No.: 2,130 ![]() |
Çoğu zaman bu listeden film seçip izliyorum. Gördüğüm listeler arasında en iyisi bence TSPDT'nin ki. Bir ara kafama takmıştım 1000 filmin hepsini izleyeceğim diye.
![]() -------------------- ![]() |
LLawliet |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 1,061 Katılım: 6-March 08 Üye No.: 2,325 ![]() |
78. nolu filmdeki ss yönetmenin Sansho Dayu değil de Crucified Lovers filmine ait.
81. ise Ingrid Bergman'ın Viaggio in Italia filmine değil Rage in Heaven'a ait. Quizdeki filmleri bulmak için sıklıkla bu başlığı kullanıyorum. ![]() ![]() |
winner13 |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 23 Katılım: 29-May 08 Üye No.: 3,909 ![]() |
George Orwell - bin dokuzyüz seksen dört uyarlaması...
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 20th January 2021 - 12:12 AM |