![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
İki yıldan uzun süredir beklettiğim "The Incredible Shrinking Man" filmini en sonunda izleyebildim. Lost hariç son aylarda hasret kaldığımız R0BlN çevirilerinin acısına merhem oldu
![]() Neyse R0BlN'in Yeri'ne uğrayışımdaki asıl amacım başka. Seni yeniden ringlerde görmek istiyoruz! ![]() ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
freelast |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 658 Katılım: 28-November 08 Üye No.: 5,266 ![]() |
Çevirilerinle bir çok film izlemişim ama bu kadar çok uzakdoğu filmi çevirdiğini bilmiyordum. 10 tanesi korku olmak üzere 16 tane uzakdoğu filmi saydım. Çoğunu da izledim. Her biri için ayrı ayrı teşekkürler, ellerine sağlık Robin.
|
ratasoy |
![]()
|
![]() Share is everthing... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 127 Katılım: 13-December 09 Nereden: Antalya Üye No.: 6,889 ![]() |
Sabır ve emeğin birleşimi.
Ne demişler bazıları düşünür bazıları eyleme dönüştürür... Ellerine sağlık Robin... -------------------- Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde... ![]() |
Smallville |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 23-January 10 Üye No.: 7,114 ![]() |
Hepinizin eline sağlık arkadaşlar, çok güzel işler çıkarıyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun, kolay gelsin.
|
aex1 |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 28 Katılım: 23-December 07 Üye No.: 924 ![]() |
Marka olmuşsunuz..daha ne diyebilirim ki...tebrikler ve teşekkürler..
|
donmezsa |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 37 Katılım: 1-February 10 Üye No.: 7,162 ![]() |
Güzel çevirilerinizin devamını dilerim
|
bellisperennis |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 9-April 10 Üye No.: 7,454 ![]() |
Siz gibilerin ellerine, yüreğine, emeğine sağlık kardeşim... Hakikaten karşılıksız böylesine yürekten emek verdiğiniz için sonsuz teşekkür ederim....
Editör Notu: İmlâ denetiminden geçirildi. Bu ileti kurt_thewolf tarafından Apr 10 2010, 11:54 AM yeniden düzenlenmiştir. |
lonelyloner |
![]()
|
![]() ![]() Grup: Müdavim İleti: 89 Katılım: 20-July 11 Üye No.: 9,182 ![]() |
Çok teşekkürler, ellerinize sağlık.
![]() -------------------- |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 192 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Çevirmiş olduğunuz hiç bir filmi seyretmediğim gördüm. Sizinle ilgili yorumları da okuduktan sonra benim için sizin çevirilerinizin olduğu filmleri izlemek şart oldu bana. Çevirileriniz için teşekkürler.
![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 27th May 2022 - 04:14 AM |