![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
melih |
![]()
|
||||
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
IMDB
Robin, hasta, mustix, ebrehe, zenon, sson, borndead, daedalus: İyi seyirler YedinciGemi! Kefaret Türkçe Çevirisi -------------------- |
||||
don quijote |
![]()
|
![]() raskolnikov ![]() Grup: Veteran İleti: 1,077 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 4 ![]() |
Hepinizin eline sağlık.
![]() |
Bob le Flambeur |
![]()
|
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,896 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
Ellerinize sağlık arkadaşlar, çok teşekkürler
![]() -------------------- ![]() |
Funkster |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,071 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 6 ![]() |
Ellerinize sağlık arkadaşlar
![]() -------------------- |
mehmet_onder |
![]()
|
![]() Boş İşler ![]() Grup: Çevirmen İleti: 167 Katılım: 27-September 07 Üye No.: 433 ![]() |
7G iş başında.
Elinize sağlık. -------------------- |
paranoid |
![]()
|
![]() Gözleri içine düşmüş kırık bir kukla... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 435 Katılım: 14-July 07 Nereden: Bölge Üye No.: 172 ![]() |
Ellerinize sağlık, teşekkürler.
![]() -------------------- "Bir filmi açıklamak zordur, çünkü onu anlamak kolaydır."
|
ggecim |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 878 Katılım: 5-October 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 479 ![]() |
Ellerinize ve gözlerinize sağlık, teşekkürler.
![]() -------------------- Ömrümüzden bir gün daha geçti,
Dereden akan su ovada esen yel gibi İki gün var ki dünyada, bence ha var ha yok Gelmeyen gün bir geçip giden gün iki - Ömer Hayyam |
baritonverdi |
![]()
|
![]() SG-TÜRK ![]() Grup: Müdavim İleti: 358 Katılım: 26-September 07 Üye No.: 423 ![]() |
Teşekkürler, elinize emeğinize sağlık
![]() -------------------- "Sinema öyle bir keşiftir ki, bir gün gelecek, barutun, elektriğin ve kıtaların keşfinden çok, dünya medeniyetinin veçhesini değiştireceği görülecektir. Sinema, dünyanın en uzak köşelerinde oturan insanların birbirlerini sevmelerini, tanımalarını temin edecektir. Sinema, insanlar arasındaki görüş, düşünüş farklarını silecek, insanlık idealinin tahakkukuna en büyük yardımı yapacaktır. Sinemaya layık olduğu ehemmiyeti vermeliyiz."
Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
İzlemek için sabırsızlanıyorum.... İlgili abimize duyurulur.... ![]() |
skyser |
![]()
|
![]() Yine yeni yeniden ![]() Grup: Çevirmen İleti: 637 Katılım: 10-June 07 Üye No.: 43 ![]() |
Ellerinize sağlık dostlar
![]() |
pospolen |
![]()
|
![]() - ![]() Grup: Çevirmen İleti: 589 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 21 ![]() |
Ellerinize sağlık
![]() -------------------- Eugénie: Ama değişik türde erdem var; örneğin, dindarlık konusunda ne düşünüyorsunuz?
Dolmancé: Dine inanmayan için bu erdem ne ifade edebilir? Haydi sırasıyla akıl yürütelim Eugénie: İnsanın Yaratıcı'sına bağlayan ve var olduğu için bu yüce Yaratıcı'ya duyduğu minnetini ibadet yoluyla ona kanıtlamaya zorlayan anlaşmaya din diyorsunuz, değil mi? Eugénie: Daha iyi tarif edilemezdi! Marquis De Sade- La Philosophie dans le boudoir |
halukaygen |
![]()
|
![]() SG TÜRK & STAR TREK TÜRK ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 176 Katılım: 1-October 07 Nereden: izmir Üye No.: 462 ![]() |
ellerinize sağlık arkadaşlar
![]() -------------------- |
213 |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 489 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 17 ![]() |
İlla izleteceksiniz yani bu filmi de.
![]() ![]() -------------------- sometimes... you've just got to rock...
|
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
İtiraf ediyorum, filmi sadece kendi bölümümün sona erdiği 200'üncü satıra kadar izleyip, bölümümü tamamladıktan sonra Robbie'ye küfür ederek filmi yoketmiştim
![]() Ne güzel "takdim" etmişiz bu arada çeviriyi, gurur duydum kendimizle. Hepimizin ellerine sağlık, özellikle de bu bunaltıcı düzenleme görevini üstlenen daedalus'un ellerine ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
BuRnOut |
![]()
|
![]() Edilgen Bir Uyumsuz ![]() Grup: Veteran İleti: 1,851 Katılım: 31-May 07 Nereden: Düşler Ülkesi. Üye No.: 8 ![]() |
Ben Oscar adaylarına hala bakmadım, törene kadar da bakmayacağım herhalde. Kime verirlerse versinler küçük ve değersiz heykelciklerini, ama benim bu sene adına izlediğim en iyi film oldu Atonement. No Country for Old Men, 3:10 to Yuma, Assassanation of Jesse James, Eastern Promises'den bir adım daha önde bana sorarsanız.
Fırsattan istifade yaparak bu güzel filmi çeviren bütün arkadaşlara tekrar teşekkürler. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 3rd July 2022 - 10:36 PM |