![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
![]() Anime camiasında One Piece'i bilen muhakkak vardır.... Ana karakterimizin Korsanlar Kralı(Okyanusların en özgür kişisi) olma yolundaki maceralarını anlatır bu seri.... Bu macerada Luffy'nin kaptanlığını yaptığı korsan gemisine katılan tayfalar, bu tayfaların geçmişleriyle ilgili öyküleri, tafanın karşılaştığı rakipleri gibi maceralar anlatılır.... Öyle dediğime bakmayın seri yeri geldiğinde çok komik çok duygusal ve sizi kendisine bağlayan maceraları oluyor....Özellikle kaptanın hâl ve hareketleri insanı yerlerde süründürebiliyor.... One Piece mangası neden bu kadar çok okunup seviliyor.... Mangakamız Eiichiro Oda dahi dediğimiz tiplerden olmalı ki bizi bu mangaya bu kadar bağladı.... Konunun genel işleyişi ve konuları birbirine bağlayışı son derece zekice kurgulanmış.... Yaratmış olduğu herbir karakter için çeşitli bilgiler toplamakta olup yaşamdan aldığı bu bilgileri karakterlere yansıtmaktadır....Hatta bazı karakterleri bir çok ünlüye benzetip çizmiştir....Örnek verecek olursak; (Ben yine de spoil içine alayım....) Tıkla üstüne, kendin kaşınmış ol. Bir daha tıkla, kaşıntına son ver...
Bu mangaya çoğu insanın başlamama nedeni çok uzun olması sanırım....Şuan 563. bölümde.... Ama eminin başlayan birinin bu mangayı bırakabileceğini sanmıyorum.... Manganın bölümlerine gelecek olursak; Son 10 bölümde mangaka bizleri o kadar şaşırttı ki söyleyecek söz bulamadan dumur olup kalıyoruz.... Tıkla üstüne, kendin kaşınmış ol. Bir daha tıkla, kaşıntına son ver...
Bu tanıtımı 563. bölümde yapmak benim için gecikmiş bir şeydi.... Ama yaşanan bu heyecanı burada paylaşacağım bir iki kişi muhakkak vardır.... Yazma konusunda pek becerikli değilimdir ama ortaya böyle bir şeyler çıktı.... ![]() Bu ileti Clint Eastwood tarafından Oct 23 2010, 02:22 PM yeniden düzenlenmiştir. |
KıvılcımArduc |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 376 Katılım: 9-July 07 Nereden: Ankara Üye No.: 163 ![]() |
Ellerine sağlık @Roronoa Zoro çok güzel bir yazı olmuş, bu tanıtımlarını diğer animelerdede görmek isteriz
![]() ![]() One Piece ile ilgili söyleyebiliceğim şey şudur, sadece kendinizi zorlayıp başlayın, 2-3 bölüm sonra kendiniz bırakamıycaksınız sonrasında One Piece ile ilgili herşeyi toplamaya çalışıcaksınız, Naruto ve Bleach gibi aşırı derecede doldurma bölüm yok, bu nedenle tempo fazla düşmüyor. Luffy, Zoro, Sanji üçlüsü efsane olmuş. Luffy, daima aç düşünmeden içgüdüsel olarak hareket ediyor, yeri geldğine de tam bir kaptan olabiliyor, tayfasını korumak için herşeyi göze alabiliyor amacı Gold D. Roger gibi korsanlar kralı olmak, Zoro kılıç ustası, korkutucu bir yüzü var ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikle Luffy'nin dağ gibi yemeği saliseler içinde bitirip de acınası bir halde yemek nezaman diye sorması ile Luffy'nin yemek yediğinin farkında bile olmadığını anlayabiliyorsunuz. Son söz olarak bölüm sayısının çokluğuna bakmayın, zaten çok olması daha iyi şu an için 423 bölüm, 10 film, 2 Ova, 4 Özel bölüm, 5 bölümlük Hasır Şapka Tiyatrosu ile sizi çok uzun süre meşgul edecektir. Size tavsiyem bir şekilde edinin ve bu destansı animeyi kaçırmayın, ilerde bir gün şans eseri rastlarsanız bunu nasıl kaçırmışım diye kendinize kızarsınız. Son olarak One Piece izlemeye başlamadan önce dikkat etmeniz gereken bir şey var, One Piece izledikten sonra anime standardınız çok yükseliceğinden benzer animeleri kolay kolay beğenmiyceksiniz, bu nedenle One Piece izlemeye başlamadan önce iyice düşünün. ![]() Bu ileti KıvılcımArduc tarafından Nov 6 2009, 01:17 PM yeniden düzenlenmiştir. |
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Benim yazmadığım karakter ve ilişkilerini de sen yazmışsın ben de sana teşekkür ederim eline sağlık KıvılcımArduc....
Manga 563; Tıkla üstüne, kendin kaşınmış ol. Bir daha tıkla, kaşıntına son ver...
|
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 622 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
-------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
Roronoa Zoro |
![]()
|
|
KıvılcımArduc |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 376 Katılım: 9-July 07 Nereden: Ankara Üye No.: 163 ![]() |
Animede 1 ay ara verdi 10 film ile ilgili özel bölümler yayınlanıyor bakalım neyseki manga var.
|
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 622 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
-------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
Roronoa Zoro |
![]()
|
|
Roronoa Zoro |
![]()
|
|
gündüzdoğanay |
![]()
|
gündüzdoğanay |
![]()
|
Roronoa Zoro |
![]()
|
|
Roronoa Zoro |
![]()
|
Forumlarda dolaşırken şöyle bir şey buldum....
Kizaru ve Aokiji amcalarımız.... ![]() Tıkla üstüne, kendin kaşınmış ol. Bir daha tıkla, kaşıntına son ver...
Kizaru, Kunie TANAKA ve Aokiji, Yusaku MATSUDA'dan esinlenilmiş.... |
gündüzdoğanay |
![]()
|
Aokiji neysede, Kizaru gibi bir tip yaratmak için insanın hayal gücünün sınırlarını aşması gerek sanırım. İyi ki oda bir numuneye sahipmiş
![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Roronoa Zoro |
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 26th January 2021 - 11:51 PM |