![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
beeblebrox |
![]()
|
![]() Don't panic! ![]() Grup: Çevirmen İleti: 202 Katılım: 19-June 07 Üye No.: 99 ![]() |
Var mı kimsecikler burada? Walking Dead 28. sezon gibi mi yoksa? ![]() Game of Thrones'u izlemeyenler kazandı. Hiç izlememenin keyfini yaşıyorum şu anda izleyip de bitirenleri duyunca ![]() İzlemesem bir şey kaybetmezmişim demiştim zamanında. Şimdi de izlediğim için çok şey kaybetmişim diyorum. -------------------- 42 The answer to the ultimate question of Life, the Universe and Everything |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 630 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Bu görüşlere katılmamak elde değil demek isterdim ama elde
![]() ![]() ![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Sorma ya gerçekten finali kötüydü. Ama imza topluyoruz yeniden çekilsin diye. Tatmin olana kadar da çektirmeyi planlıyoruz. ![]() İstanbul seçimlerine benzemesin bu sonra ![]() Yalnız önce senaristlerin ve yapımcıların seyircilerden özür dilemeleri lazım, yoksa yönetmen o koltuğa oturamaz ![]() #HerŞeyÇokGüzelOlacak -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
sezaigul |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 9 Katılım: 21-January 14 Üye No.: 10,508 ![]() |
Dün gece bilyonerden mls maçlarına kupon yapmıştım. Uyku tutmadı kuponu düşünmekten
![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Dün gece bilyonerden mls maçlarına kupon yapmıştım. Uyku tutmadı kuponu düşünmekten ![]() Kumarda kasa hep kazanır ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 193 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
2019 yılı da bitmek üzere. Giderek yaşlanıyoruz be. Dertleniyorum düşündükçe.
![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 751 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
|
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 193 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Sorma yaa... Bu siteye bile üye olalı 10 yıl geçmiş neredeyse be. Ne ara geldik biz buralara kadar? -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 751 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Binlerce yıldan beri sorulan soru, kimse bilmiyor bence.
![]() Star Trek diye geldim, kaldım. Sonra hayat derdine daldık gittik... Zaman zaman bakıyorum, hala aynı kalitesi ve karizmasıyla site burada duruyor. Seviniyorum ve geçiyorum. |
Barış K |
![]()
|
O zamanlar tabii biraz daha kalabalıktı buralar. Buralar hep dutluktu eskiden...
![]() Ben nasıl geldim buraya tam olarak hatırlamıyorum ama diğer alt yazı sitelerinden farklı benim gözümde burası. Daha bir seviyorum bu siteyi. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
exodos |
![]()
|
![]() Siberian... ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 45 Katılım: 31-May 07 Nereden: Siberia Üye No.: 22 ![]() |
O zamanlar tabii biraz daha kalabalıktı buralar. Buralar hep dutluktu eskiden... ![]() Ben nasıl geldim buraya tam olarak hatırlamıyorum ama diğer alt yazı sitelerinden farklı benim gözümde burası. Daha bir seviyorum bu siteyi. Buralara ne olmuş böyle, kentsel dönüşümden beter olmuş yahu. Niye kimsecikler yok. Herkesler bir yerlere dağılmış. Çok uzak kaldık çok.... Arşiv bile eskidi, arşivlemek bile demode oldu. Olsun ben gene de bir güncelleme çalışmasına gireyim. Selamlar herkese, iyi yıllar... ![]() ![]() -------------------- ...Yaşanan herşey bir senaryodan ibarettir. Ve Tanrı sadece gerektiğinde sufle vermektedir...
![]() |
hasta |
![]()
|
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız, hepinize iyi yıllar
![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız, hepinize iyi yıllar ![]() Teşekkürler efenim size de iyi yıllar... Değişen tek şey rakamlar gibi şimdilik. Bakalım ilerleyen zamanda rakamlardan fazlası d değişecek mi hayatımda. ![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 630 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız, hepinize iyi yıllar ![]() Yılbaşı partisinden geç uyandık sanırım ![]() ![]() ![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
loveandpoison |
![]() ![]()
|
![]() suedehead ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 202 Katılım: 11-June 07 Nereden: NevyTeam Üye No.: 69 ![]() |
Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız, hepinize iyi yıllar ![]() Yılbaşı partisinden geç uyandık sanırım ![]() ![]() ![]() 1933 kadar berbat bir yıl olmaz umarım. ![]() -------------------- ![]() Bukowski: Born into This TVRip tercümesi: % 100, DVDRip (FiCO) tercümesi: % 77,85 hazırlayan: % 100 (Bulsara) kontrol: % yalan oldu yine.. (???) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 3rd February 2023 - 10:37 PM |