![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Bu Akasya denen gudubet yeri hiç sevmiyorum ama geçen gün ilk defa içine girip, minicik salonunda Mor ve Ötesi konserini izledik. Buradaki konserleri yakından takip etmenizi tavsiye ederim. 200 kişilik bir salon herhalde. 20 sıra falan vardır, her sırada 10 koltuk. Muhteşem bir akustiği ve ses düzeni var. Bugün Yeni Türkü varmış mesela. Sonra Ayşegül Aldinç, Fuat Güner, Cahit Berkay, İlhan Şeşen, Mabel Matiz...
http://www.biletix.com/mekan/YH/ISTANBUL/tr -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 192 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Bilecik'te de olsa keşke böyle şeyler. Yeni Türkü'yü canlı dinlemek isterdim.
-------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Bilecik'te de olsa keşke böyle şeyler. Yeni Türkü'yü canlı dinlemek isterdim. Gogıl Meps açtım Bilecik nerede diye bakmak için ![]() Haftasonu gelip dönebilirsin, çok yakınmış İstanbul'a. Biz de mesela Bilecik'i görmeye geliriz ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 192 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Yarın çalışıyor olmamı saymazsak
![]() ![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 4th July 2022 - 06:10 PM |