![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 620 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Bir haftadır aralıksız dinliyorum ve hala sıkılmadım
![]() Scoobie do - Kaze no Koibito -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
h.e.11 |
![]()
|
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 2 Katılım: 23-July 12 Üye No.: 9,932 ![]() |
Armik - Passion ![]() Bu ileti h.e.11 tarafından Dec 1 2012, 05:46 PM yeniden düzenlenmiştir. |
RoXoN |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 793 Katılım: 26-February 08 Nereden: Kılıncın kınından Üye No.: 2,130 ![]() |
Alela Diane'yi yeni keşfettim. Özellikle The Rifle'yi tekrar tekrar dinliyorum.
-------------------- ![]() |
mustix |
![]()
|
![]() Rookie ![]() Grup: Çevirmen İleti: 384 Katılım: 10-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 47 ![]() |
|
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 620 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Birisi 70 leri geri getirmiş. Kayıtsız kalamadım
![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 177 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Bu aralar sıkça dinlediğim doğrudur.
![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
Lethe |
![]() ![]()
|
![]() You are my Lethe. ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 118 Katılım: 14-June 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 85 ![]() |
Son zamanlarda bu kanal'ın coverlarını dinliyorum.
![]() Bu ileti Lethe tarafından Feb 15 2017, 10:32 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- ![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,380 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Ben bugünlerde en çok bunu dinliyorum: Tibz - Nation. Şunlar da var: Jamiroquai - Automaton Dua Lipa - Blow Your Mind Calvin Harris - My Way Bu ileti hasta tarafından Feb 23 2017, 09:50 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,380 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Tom Odell - Another Love Kevin Spacey'li yeni klibini TV'de görünce hatırladım. Takıldı birkaç gündür. -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Eskilere daldım ben de bir haftadır. Döndürüp döndürüp kulaklarımın pasını siliyorum. ![]() -------------------- ![]() |
hasta |
![]()
|
Eskilere daldım ben de bir haftadır. Döndürüp döndürüp kulaklarımın pasını siliyorum. ![]() Akmar Pasajı'ndan Black albümünün "kaset"ini aldığımı ve günlerce "walkman"de son ses dinleyerek kulaklarımı tahrip ettiğimi hiç unutamıyorum ![]() ![]() Etienne de Crécy with Alex Gopher & Asher Roth - Smile (Vocal Mix) -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Bu aralar sık sık dinlediğim bir parça.
|
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 177 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Bu aralar kemanla çalınan müziklere takmış durumdayım. Bu ileti Barış K tarafından Feb 27 2017, 09:58 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
Barış K |
![]()
|
-------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
RoXoN |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 793 Katılım: 26-February 08 Nereden: Kılıncın kınından Üye No.: 2,130 ![]() |
Bu iki şarkıyı dinliyorum son günlerde tekrar tekrar. Uykuya dalmadan öncede şuanda Sleep Inside dinliyorum. Enstrümantal müzik önerileri vars alabilirim. Bu ileti RoXoN tarafından Mar 16 2017, 08:47 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 19th January 2021 - 10:18 AM |