![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,380 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
J'En Rêve Encore Yine Gözümün Önüne Geliyor Encore un effort Quelques mois suffiront Je suis presque mort Quelques mois et c'est bon Son bir çaba Birkaç ay kâfi Tükenmek üzereyim Birkaç ay dayanmam gerek, sonra hepsi geçecek Supprimer les traces la moindre trace Ce qui reste de candeur Un morceau de glace à la place du cœur Bütün izleri en ufağına kadar yoketmek Yüreğin temizliğinden geriye kalan Kalbin yerine bir parça buz Et même si je m'améliore Oh j'en rêve encore Même cassé, ivre mort Oh j'en rêve encore Encore, encore Biraz düzelir gibi olsam da Yine gözümün önüne geliyor Paramparça oldum, zil zurna sarhoşum Yine gözümün önüne geliyor Yine, yine Ne plus rien sentir Inconscient, minérale Plus le moindre désir Plus de peur ni de mal Hiçbir şey hissedemiyorum Bilincimi yitirdim, içim bir garip İsteksizliğim artıyor Korkum artıyor, acı hissetmiyorum Mais même si je m'améliore Oh j'en rêve encore Même en sachant que j'ai tort Oh j'en rêve encore Encore, encore Biraz düzelir gibi olsam da Yine gözümün önüne geliyor Suçun bende olduğunu bile bile Yine gözümün önüne geliyor Yine, yine Vivant mais mort N'être plus q'un corps Que tout me soit égal Plus de mal Canlı cansız Boş bir bedenden farksız Her şeyi tek görüyorum Artık acı da çekemiyorum Et même si je m'améliore Ton absence qui me mord, Oh j'en rêve encore, encore, Ton départ et mes remords, Oh j'en rêve encore Son corps à lui dans ton corps, Oh j'en crève encore Encore, encore, encore Biraz düzelir gibi olsam da Yokluğun tüketti beni, Yine gözümün önüne geliyor, yine, Gidişin ve pişmanlığımın acısı, Yine gözümün önüne geliyor, yine, Onun bedeni, senin bedeninin içinde, Ölmekten beter oluyorum yine Yine, yine, yine -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 20th January 2021 - 01:40 AM |