![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hasta |
![]()
|
||||
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,380 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Birkaç arkadaşa danışırken herkese danışmaya karar verdim...
Elfen Lied'ı sevdiğimi bilmeyen kalmadı zaten ![]() YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
-------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
||||
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 178 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
FullMetal Alchemist:Brotherhood izlemediysen önerebilirim. İzlediğin animeler ilgimi çekti gibi Noragami'den sonra başlayabilirim ben de.
-------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,380 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
FullMetal Alchemist:Brotherhood izlemediysen önerebilirim. İzlediğin animeler ilgimi çekti gibi Noragami'den sonra başlayabilirim ben de. Birkaç yüz animenin ayrı ayrı birkaçar (böyle bir kelime var mı ![]() ![]() ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 622 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Ajin konusunda şunu söyleyeyim: ben beğendim.
Bunun dışında önerebilecegim animeler ise; 1- One punch man 2- Mob pyshco 100 Bu ikisinin mangakası aynı. Komedi ve aksiyon üst seviyede. 3- Erased - dram ağırlıklı güzel bir 2016 animesi. -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
Roronoa Zoro |
![]()
|
||||||||
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Animelerin şahı
![]() YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Bu da güzeldir YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Bu ileti Roronoa Zoro tarafından Mar 4 2017, 10:34 AM yeniden düzenlenmiştir. |
||||||||
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 178 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Burası iyi oldu birkaç anime aldım listeme.
![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
DTB'nin türüne yakın diyince aklıma polisiye / gizem / macera geliyor.
2011 Un-Go (polisiye) Mawaru Penguin Drum (Utena'nın yaratıcısından) Jormungand (2 sezon - Lord of War'un animesi) 2012 Shinsekai yori (bilim kurgu / gizem) Psycho-Pass (siberpunk / mutlak polisiye - 2 sezon) Another (katil kim?) 2014 Zankyou no Terror (düz polisiye) Subete ga F ni Naru (Sherlock ayarında hardcore polisiye) -------------------- |
RoXoN |
![]()
|
||||||||
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 793 Katılım: 26-February 08 Nereden: Kılıncın kınından Üye No.: 2,130 ![]() |
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
hasta izlemediysen Attack on Titan'ı seveceğini düşünüyorum. YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Seirei no moribito tarzında önerebileceğiniz animeler var mı? Bende sebepleneyim başlıktan. ![]() Bu ileti RoXoN tarafından Mar 16 2017, 09:07 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- ![]() |
||||||||
hasta |
![]()
|
Bana beş yıl yetecek kadar malzeme çıktı
![]() Hepsine 1-2 bölüm şans vereceğim ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 28th January 2021 - 05:17 PM |