![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,386 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
https://www.imdb.com/title/tt9849004/
Sahalara yeniden dönüşümden sonra ikinci çevirimi de tamamladım. IMDB puanı niye bu kadar düşük anlamadım. Özellikle görsel olarak ve müzikleriyle çok keyifli bir absürt romantik kara komedi ![]() Bence 6 puan eder. Çeviriyle 7'ye yaklaştırmaya çalıştım. Umarım hem filmden, hem de çeviriden keyif alırsınız. Keyifli seyirler, sevgiler... https://turkcealtyazi.org/mov/9849004/happily.html -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 625 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Corona günlerinde hasta
![]() ![]() ![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,386 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Corona günlerinde hasta ![]() ![]() ![]() Artık herkes susacak, hasta konuşacak ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 181 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Eline sağlık. Önceki çevirinde bahsettiğin gibi bir dizi seçebildin mi kendine peki? Yoksa o da sürpriz.
![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
hasta |
![]()
|
Eline sağlık. Önceki çevirinde bahsettiğin gibi bir dizi seçebildin mi kendine peki? Yoksa o da sürpriz. ![]() Diziyi buldum ama çıkışına var daha ![]() 2021 içinde çıkacağı kesin, henüz tarihi belli değil, Mayıs diyenler var ama asparagas olabilir. -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 14th April 2021 - 12:18 AM |