![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lethe |
![]()
|
![]() You are my Lethe. ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 118 Katılım: 14-June 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 85 ![]() |
-------------------- ![]() |
gulahgula |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 186 Katılım: 17-November 07 Üye No.: 692 ![]() |
Umarım "headliner" olarak bunları seçmemişlerdir!Rhcp gelecek diyenlerin ağzının payını verin çünkü bir süre konser yapmayacaklarını açıkladılar!
pospolen |
![]()
|
![]() - ![]() Grup: Çevirmen İleti: 589 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 21 ![]() |
Rock'n Coke'a gelecek isimler belli oldu. Gelen haberlere göre kadro şöyle:
The Prodigy Linkin Park Kaiser Chiefs Nine Inch Nails Santigold Jane's Addiction Julliette Lewis and the New Romantiques Alıntıdır. -------------------- Eugénie: Ama değişik türde erdem var; örneğin, dindarlık konusunda ne düşünüyorsunuz?
Dolmancé: Dine inanmayan için bu erdem ne ifade edebilir? Haydi sırasıyla akıl yürütelim Eugénie: İnsanın Yaratıcı'sına bağlayan ve var olduğu için bu yüce Yaratıcı'ya duyduğu minnetini ibadet yoluyla ona kanıtlamaya zorlayan anlaşmaya din diyorsunuz, değil mi? Eugénie: Daha iyi tarif edilemezdi! Marquis De Sade- La Philosophie dans le boudoir |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Simek may biç ap!
![]() Caaast bikoooz! ![]() Ay predikt e riyot! ![]() Rayt veer it bilooongzzz! ![]() Linkin Park da "In The End" çalıp bana lise son nostaljisi yaşatacaksa geçerken uğrayabilirim Rock'n Coke'a ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Shoother |
![]()
|
Yorgun Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 282 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 9 ![]() |
oha çok sağlam
-------------------- eskiyi özledim :(
|
Lethe |
![]()
|
![]() You are my Lethe. ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 118 Katılım: 14-June 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 85 ![]() |
Uni-rock varken.Ki Angela ablamız varken.Rock'n coke de neymiş.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
batigol-7 |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 464 Katılım: 28-September 08 Nereden: Bakırköy Üye No.: 4,735 ![]() |
Zayıf bir kadro ama yine de giderim.
-------------------- |
pospolen |
![]()
|
![]() - ![]() Grup: Çevirmen İleti: 589 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 21 ![]() |
Zayıf bir kadro ama yine de giderim. NIN, Santogold beni feci derecede heyecanlandırdı. Santogold aslında Efes One Love'a yakışırdı ama geliyor ya, ne farkeder ki hangi festivalde yer alacağı. Kaiser Chiefs ise mutlu etti. Jane's Addiction'ı dinlemeyeli baya oldu ya ![]() -------------------- Eugénie: Ama değişik türde erdem var; örneğin, dindarlık konusunda ne düşünüyorsunuz?
Dolmancé: Dine inanmayan için bu erdem ne ifade edebilir? Haydi sırasıyla akıl yürütelim Eugénie: İnsanın Yaratıcı'sına bağlayan ve var olduğu için bu yüce Yaratıcı'ya duyduğu minnetini ibadet yoluyla ona kanıtlamaya zorlayan anlaşmaya din diyorsunuz, değil mi? Eugénie: Daha iyi tarif edilemezdi! Marquis De Sade- La Philosophie dans le boudoir |
Bruna Da Salegre |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 38 Katılım: 3-August 08 Üye No.: 4,313 ![]() |
Zayıf bir kadro ama yine de giderim. NIN, Santogold beni feci derecede heyecanlandırdı. Santogold aslında Efes One Love'a yakışırdı ama geliyor ya, ne farkeder ki hangi festivalde yer alacağı. Kaiser Chiefs ise mutlu etti. Jane's Addiction'ı dinlemeyeli baya oldu ya ![]() Prodigy Linkin'den önce çıkarsa kola bilem içmem ![]() -------------------- Dostunu erkekçe seven kişi,
Pervane gibi özler ateşi, Sevip de yanmaktan kaçanların Masal anlatmaktır bütün işi. -Ömer Hayyam- |
gulahgula |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 186 Katılım: 17-November 07 Üye No.: 692 ![]() |
Of of...Bu sene yeni albüm çıkaran o kadar çok sağlam grup var o ülke bu ülke gezen, gel gör ki yine saçma bir içerik olmuş.En azından bir "Beirut" görmeyi isterdim.Bu sene de benden pas.
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Rock'n Coke 2009 Hezarfen Havaalanı yerine Formula1 pistinde olacakmış. Bu haber beni gerçekten şaşırttı. Bu haber akıllara şu soruları getirebilir: Alonso bir tur verecek mi?
![]() ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 4th July 2022 - 06:12 PM |