![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
Barış K |
![]()
|
||||
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 192 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
OZAN22 ile en kısa sürede... -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
||||
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Henüz çocuk yok ama ileride teşekkür ederim izletince size
![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 628 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Kolay gelsin arkadaşlar
![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Kolay gelsin arkadaşlar ![]() Bu çeviri de biteli çok olmuş. pospolen gibi senin de ayarların kaymış ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 192 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Henüz çocuk yok ama ileride teşekkür ederim izletince size ![]() İzlemek için çocuk sahibi olmayı bekleme yahu. ![]() ![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
hasta |
![]()
|
Henüz çocuk yok ama ileride teşekkür ederim izletince size ![]() İzlemek için çocuk sahibi olmayı bekleme yahu. ![]() ![]() 12 yaşımdaymışım 1995 yılında ilk Toy Story çıktığında. Sinemada izlemiştik kardeşimle. Gerçekten çok keyifliydi. Sonra devamındaki hiçbir şeyi izlemedim galiba ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
Oyuncak Hikayesini bu filmle başladım izlemeye. Şiddetle
![]() ![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 30th June 2022 - 07:03 PM |