![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
cb_spike |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 1,074 Katılım: 12-January 08 Üye No.: 1,218 ![]() |
Iron Man ve Wolverine Anime Fragmanları Madhouse ve Marvel ortaklığıyla 2010’da yapılacağı söylenen dört yeni anime yapımından ikisinin Iron Man ve Wolverine olacağı açıklanmıştı. Comic-con'da fragmanları yayınlanan iki serinin dışındaki diğer yapımlar da sonunda belli oldu. Marvel, Comic-Con’daki panelinde Blade ve X-Men animelerinin de yapım aşamasında olduğunu belirtti. Seriler de elbette diğerleri gibi Madhouse tarafından ele alınıyor. Wolverine - http://www.youtube.com/watch?v=Lyy-KBFvKPg Iron Man - http://www.youtube.com/watch?v=h_ej7ZlS2oQ Bu ileti cb_spike tarafından Jul 28 2009, 06:55 PM yeniden düzenlenmiştir. |
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
|
Harvey Dent |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Editör İleti: 1,054 Katılım: 8-September 08 Üye No.: 4,564 ![]() |
Wolverine'in kıllı, güdük ve hayvansı imajından eser kalmamış ama yinede uzun zamandır duyduğum en iyi haber bu. Marvel karakterlerine çok iyi pazarlamaya başladı son yıllarda. Yeni kurulan stüdyosuda para toplamaya başladıkça, karakterlerine sahip çıkan, başarılı yapımlara el atacağını umuyorum. IronMan örneğinde olduğu gibi.
-------------------- |
KıvılcımArduc |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 376 Katılım: 9-July 07 Nereden: Ankara Üye No.: 163 ![]() |
Ne biliyim bana fazla japon geldi, Wolverine fragmanında ninjalar ve samuraylar vardı, Iron Man açılışta iyiydi ama sonrasında o gemide kaptan bildik japon karakteriydi, Mandarin falan olurmu bilemiyorum, birde bizim elemanları gidip dev japon canavarları ile çarpıştırmasınlarda.
Tabi daha karar vermek için erken ama ilerisi için güzel şeyler çıkabilir, tabi ortaya DMC gibi bir anime de çıkabilir. Merakla bekliyorum ![]() |
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Fragmanlarını izledim de, Amerikan karakterleriyle Japon temasının karışımı gibi bir şey olmuş.... Karşımıza ne çıkacağını bilmeden beklemedeyiz.... ![]() |
KıvılcımArduc |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 376 Katılım: 9-July 07 Nereden: Ankara Üye No.: 163 ![]() |
Wolverine animesinin 1. bölümünü izledim tam manası ile japon işi olmuş, peruk takılmış gibi gözüken bir Wolverine yakuza ile mücadele ediyor.
Wolverine filminin bittiği yer olan japonyadan başlayan anime, konusu gereği sevdiği kızı kurtarmak için Japonyaya geri dönüyor. Elinde okadar destansı kötü karakter barındıran Marvel hiçbirini Anime de kullanılması için veremeye kıyamamış mı? Bildik basit kötü karakterler (Beyaz takım elbise giymiş uzun boylu gözlüklü bir kötü adam ile yaşlı, kel bir kılıç ustası). Marvel için cimri derler dedikleri kadar da varmış, 90'larda çıkardıkları serilerden sonra sanatsal çizim vs. derken ilk okul çocuklarına yönelik konu ve çizimlere sahip çizgi filmler yaptıkdan sonra telef ettikleri serileri belki düzeltirler diye japonlara veriyorlar ama verirken de sadece ana karakterleri veriyorlar. Yapsana Civil War'ı, World War Hulk'u, Secret War'ı, House of M'i elinde okadar mükemmel konuları olan çizgi romanların var ama gidip çoluk çocuğa hitap eden konuları olan çizgifilmler üretiyorsun. Marvel'ın kötü karakterleri gelmediği sürece bu Anime için pek umut beslemiyorum. Son olarakda 1. bölümü izleyenlere müzikler tanıdık gelmiştir. Bu ileti KıvılcımArduc tarafından Jan 20 2011, 08:35 PM yeniden düzenlenmiştir. |
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
Iron Man gibi bir faciadan sonra Wolverine nispeten iyi ama kötünün iyisi. Ben 2 bölümü de izledim ve yıllardır tüm filmleri Hollywood tarafından mundar edilen Japonlar acaba intikamlarını anime yoluyla alıyor olabilirler mi diye düşünüyorum.
-------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 28th January 2021 - 06:14 AM |