![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 192 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Özlettiniz kendinizi bea. ![]() Nazara geldik ![]() Çok özledim yaa ![]() Neyse çözüldü gibi sanırım sorun. Yaşattığımız ayrılıktan dolayı özür dileriz. Bu film biz bitti demeden bitmez, bitemez ![]() Heyt bea. Kim demiş bitti diye. ![]() Bu ileti Barış K tarafından Jan 11 2018, 10:38 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 628 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Umudu kesmiştik artık. Neyse geç olsun güç olmasın. Çabalarınız için teşekkürler 1 numaralı adam
![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Umudu kesmiştik artık. Neyse geç olsun güç olmasın. Çabalarınız için teşekkürler 1 numaralı adam ![]() Yurt dışındaydım, yeni gördüm mesajını. Burada herkes bir numara. Yıllar önce forumu kurarken enter tuşuna bastığım için otomatik olarak aldığım bir numara yalnızca ![]() Blockchain olayı hakkında konuşalım, gündemi yakalarız belki ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 628 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
O işler çok karışık hasta, gündem çok hızlı değişiyor, malum biz de ihtiyarladık takip edemiyoruz
![]() ![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 751 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Burasının halen ayakta olduğunu görmek beni hep mutlu ediyor.
![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Burasının halen ayakta olduğunu görmek beni hep mutlu ediyor. ![]() Bazı şeyler hiç ölmez, hep yaşar ![]() Bugün daedalus, raskolnikov ve pospolen'le eski günleri anıyorduk ![]() Filmin adının sonuna "altyazılı izle" yazıp Google'da aratarak çıkan siteler emeğe saygıyı öldürdü. Geçen sene çevirdiğim iki filmin bu sitelerde çevirmen satırlarının silinerek yayımlanması üzücü. -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 751 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Burasının halen ayakta olduğunu görmek beni hep mutlu ediyor. ![]() Bazı şeyler hiç ölmez, hep yaşar ![]() Bugün daedalus, raskolnikov ve pospolen'le eski günleri anıyorduk ![]() Filmin adının sonuna "altyazılı izle" yazıp Google'da aratarak çıkan siteler emeğe saygıyı öldürdü. Geçen sene çevirdiğim iki filmin bu sitelerde çevirmen satırlarının silinerek yayımlanması üzücü. Hep yaşasın gerçekten de ![]() Onu ben de çok fark ediyorum, açıkçası üzücü. Daha dün gibi aklımda Robin'in bana çevirmenlik önerileri yaptığı günler. |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 192 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Sizler aranızda görüşebiliyorsanız ne güzel. Bilecik'te bu altyazı aleminden kimseyle tanışamadım daha.
![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
hasta |
![]()
|
Sizler aranızda görüşebiliyorsanız ne güzel. Bilecik'te bu altyazı aleminden kimseyle tanışamadım daha. ![]() Yolu İstanbul'a düşen ya da İstanbul'da yaşayan bütün eski dostlara ayıracak vaktimiz var ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
Bir dahaki gelme durumumda önceden buradan yazacağım. Her geldiğimde bir iki yeni arkadaşlar tanışıyorum 7G'de de tanıştığımız birileri olsun değil mi?
![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
Barış K |
![]()
|
Sitede bazı sorunlar var sanırsam veritabanıyla alakalı, umarım kısa sürede düzelir.
-------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
hasta |
![]()
|
Sitede bazı sorunlar var sanırsam veritabanıyla alakalı, umarım kısa sürede düzelir. Ara sıra ufak tefek sorunlar benim de dikkatimi çekiyor ama sayfa yenilenince ya da birkaç saniye sonra deneyince düzeliyor. Külüstür tekliyor ama hayatta hala ![]() Bitcoin balon muydu yoksa keriz mi silkeliyor? Hemen konuyu değiştirdim ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
Sitede bazı sorunlar var sanırsam veritabanıyla alakalı, umarım kısa sürede düzelir. Ara sıra ufak tefek sorunlar benim de dikkatimi çekiyor ama sayfa yenilenince ya da birkaç saniye sonra deneyince düzeliyor. Külüstür tekliyor ama hayatta hala ![]() Bitcoin balon muydu yoksa keriz mi silkeliyor? Hemen konuyu değiştirdim ![]() O kadarcıktan zarar gelmez öyleyse. Bakımsız bırakmamak lazım ama. ![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
hasta |
![]()
|
Var mı kimsecikler burada? Walking Dead 28. sezon gibi mi yoksa?
![]() Game of Thrones'u izlemeyenler kazandı. Hiç izlememenin keyfini yaşıyorum şu anda izleyip de bitirenleri duyunca ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
Var mı kimsecikler burada? Walking Dead 28. sezon gibi mi yoksa? ![]() Game of Thrones'u izlemeyenler kazandı. Hiç izlememenin keyfini yaşıyorum şu anda izleyip de bitirenleri duyunca ![]() Gündüz saatleri de biraz Walking Dead 28. sezon gibi sayılır buralar. ![]() Sorma ya gerçekten finali kötüydü. Ama imza topluyoruz yeniden çekilsin diye. Tatmin olana kadar da çektirmeyi planlıyoruz. ![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 21st May 2022 - 04:47 PM |