![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Bob le Flambeur |
![]()
|
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,896 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
![]() ![]() ![]() Hâlâ kimse bilememiş. Neyse, eninde sonunda gelecek doğru cevap. Nasıl olsa çevirmeni de bu forumda ![]() Bu ileti Bob le Flambeur tarafından Feb 2 2010, 12:36 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- ![]() |
Chetin |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 416 Katılım: 31-May 07 Nereden: Amed Üye No.: 20 ![]() |
![]() ![]() Tebrikler baronio ![]() Bu ileti Chetin tarafından Jun 9 2007, 10:39 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
baronio |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,078 Katılım: 31-May 07 Nereden: Away Üye No.: 3 ![]() |
Hot Fuzzzzzzzzzzzzz
![]() ![]() Çok meşhur bir Julio Medem filmidir diyerek ipucumu vereyim. ![]() Son ipucu: 1993 yapımı bir Julio Medem filmi. (IMDB'yi açıp bakmaya da mı üşeniyonuz bea ![]() Tebrikler Chetin. Ayıp ediyorsun, sen istersin de çevirmesek bile sevgili çevirmenlerimizi gazlamaz mıyız? ![]() Dipnot: Bu film sanırım Kubrick'in en sevdiği filmmiş. Belki de yanlış hatırlıyorum. Başka birinin de olabilir. -------------------- |
Chetin |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 416 Katılım: 31-May 07 Nereden: Amed Üye No.: 20 ![]() |
La Ardilla Roja
Şu filmin altyazısı olsa süper olurdu. Pospolen başlamıştı galiba bir aralar. -------------------- |
BuRnOut |
![]()
|
![]() Edilgen Bir Uyumsuz ![]() Grup: Veteran İleti: 1,851 Katılım: 31-May 07 Nereden: Düşler Ülkesi. Üye No.: 8 ![]() |
Baronio bilemiyelim diye imdb'yi de bozmuş
![]() ![]() -------------------- |
Chetin |
![]()
|
Doğrudur Kubrick bu filmi bayağı seviyormuş.
Bu filmin seveni daha çok ama ![]() ![]() ![]() Tebrikler Funkster ![]() Bu ileti Chetin tarafından Jun 9 2007, 11:25 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
Funkster |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,071 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 6 ![]() |
Citizen Kane
Dipnot: Bu film sanırım Kubrick'in en sevdiği filmmiş. Belki de yanlış hatırlıyorum. Başka birinin de olabilir. Kubrick'in en sevdiği film şu an adını hatırlayamadığım bir Fellini klasiği diye okumuştum sanki biryerlerde. Araya girdiğim için çok pis özür dilerim. ![]() ![]() ![]() Tebrikler BuRnOut. Yakın zamanda incelemesini okuyabilirsiniz diyerek reklam yapayım. Zodiac'ı sana kaptırdık, bağımsızlara döndük ne yapalım. ![]() Bu ileti Funkster tarafından Jun 9 2007, 11:37 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
baronio |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,078 Katılım: 31-May 07 Nereden: Away Üye No.: 3 ![]() |
Bir de ben Kubrick'in herhangi bir filmini en sevsem.
![]() ![]() Night Listener desem tutar mı ki acaba? -------------------- |
BuRnOut |
![]()
|
![]() Edilgen Bir Uyumsuz ![]() Grup: Veteran İleti: 1,851 Katılım: 31-May 07 Nereden: Düşler Ülkesi. Üye No.: 8 ![]() |
Dead Girl diye sıkıyorum bende
![]() Ben saçma vizyon filmlerindendir diyerek filmi bile indirmemiştim, indireyim o zaman. ![]() Sorumuz sinema tarihinin klasiklerinden olsa da, ben fazlaca uzun tutulduğunu düşünüyorum. Bir yerden sonra Kemalettin Tuğcu romanlarının havasına giriyor. Araya girerek Tuğcu için ekşi sözlükten bir yorum: "daha cok küçük yaslarda , taze beyinlere potansiyel rahatsiz nasil olunur? olgusunu asilayan , ic burkan , rahatsiz edici , sinir bozucu hikayelerin yazari merhum kisi." ![]() ![]() Tebrikler Funkster ![]() Bu ileti BuRnOut tarafından Jun 9 2007, 11:52 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
Funkster |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,071 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 6 ![]() |
1900'mü acaba?
De Niro'nun benini nerede olsa tanırım. ![]() ![]() ![]() ![]() Tebrikler BuRnOut ![]() Bu ileti Funkster tarafından Jun 10 2007, 12:09 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
BuRnOut |
![]()
|
İndigenes
![]() ![]() Bu seferlik tek resimle idare edin arkadaşlar, sorunun cevabı belli zaten. Bir dahaki sefer 3 tane eklerim. ![]() Tebrikler Funkster ![]() Bu ileti BuRnOut tarafından Jun 10 2007, 12:16 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
baronio |
![]()
|
Bu canpare herhangi bir filmde mi oynuyor yahu?
![]() -------------------- |
Funkster |
![]()
|
Fast Food Nation
Kendimi Bu Sahne Hangi Filmden?'in Tom Hanks'i gibi hissediyorum. ![]() İndirip henüz izlemediğim bir film Fast Food Nation.. Apocalypto'yu herkesten önce izlememi sağlayan sevgili 213'e de buradan sevgilerimi yolluyorum. ![]() ![]() ![]() Tebrikler baronio ![]() Bu ileti Funkster tarafından Jun 10 2007, 12:28 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
213 |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 489 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 17 ![]() |
BuRnOut'un hoşgörüsüne sığınarak doğru cevap Funkster.
![]() ![]() -------------------- sometimes... you've just got to rock...
|
baronio |
![]()
|
Sympathy fo Mr. Vengeance
![]() ![]() Nedenini çözemedim ama BS player'ım olduğundan daha koyu çekiyor resimleri. Ayrıca bu filmde de biraz zor karelerden sordum. Surat versem dakikasında bilinir. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 25th January 2021 - 08:53 AM |