![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
zenon |
![]()
|
||||||||
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 120 Katılım: 1-July 07 Üye No.: 139 ![]() |
Vakit ve fırsat buldukça, yavaş yavaş çevireceğim. İnşaallah tamamına erdirmeyi başarırım. ![]() Bu ileti zenon tarafından Nov 11 2007, 12:43 AM yeniden düzenlenmiştir. |
||||||||
SunGod |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 10-June 07 Üye No.: 52 ![]() |
Kolay gelsin zenon.
Evvelsi gün, isteksiz de olsa, emuleye linkleri eklemiştim ![]() |
baronio |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,078 Katılım: 31-May 07 Nereden: Away Üye No.: 3 ![]() |
Diziyi bilmem, ben zenon'u tanırım. Onun güzel çevirisi için her şeyi izlerim. Seçiminde de kesinlikle bir bildiği vardır. Bize bu keyfi yaşamak kalır. Kolay gelsin dostum.
![]() -------------------- |
zenon |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 120 Katılım: 1-July 07 Üye No.: 139 ![]() |
Kolay gelsin zenon. Evvelsi gün, isteksiz de olsa, emuleye linkleri eklemiştim ![]() Diziyi bilmem, ben zenon'u tanırım. Onun güzel çevirisi için her şeyi izlerim. Seçiminde de kesinlikle bir bildiği vardır. Bize bu keyfi yaşamak kalır. Kolay gelsin dostum. ![]() Görsellik ve aksiyondan çok kurguya veya diyaloga dayalı filmlerden hoşlananlar için tek kanallı dönemlerin en sevilen dizilerinden birisiydi "Columbo". Hayatımızda biraz da "Nostalji" olmalı öyle değil mi? ![]() |
Clint Eastwood |
![]()
|
![]() Quick on the trigger ![]() Grup: Veteran İleti: 1,528 Katılım: 2-August 07 Nereden: Somewhere in Time... Üye No.: 207 ![]() |
Güzel seçim Sevgili Zenon..
Peter Falk'ı hep sevmişimdir. -------------------- KLASİK FUTBOL
Öyküsü olmayan adam, Bufalo çayırındaki rüzgara benzer... Moon Station Z Sinema, edebiyat ve müzik üstüne bir blog. |
Mojima |
![]()
|
![]() A∂яιαηα Lιмα Fan ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 119 Katılım: 1-September 07 Üye No.: 303 ![]() |
Kolay gelsin zenon.Eski bir diziymiş linkleri bulmak lazım
![]() |
zenon |
![]()
|
Columbo serisinin ilki (Pilot) olan "Prescription Murder"ın çevirisi tamamlanarak, sitemize yüklenmiştir arkadaşlar. Çeviriyi buradan indirebilirsiniz. Ağır, ağır da olsa
![]() ![]() Bu ileti sson tarafından Dec 15 2007, 02:30 PM yeniden düzenlenmiştir. |
R0BlN |
![]()
|
![]() Puck:Robin ![]() Grup: Yönetici İleti: 3,736 Katılım: 31-May 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 7 ![]() |
Eline sağlık
![]() ![]() -------------------- |
ST0NeL |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 2 Katılım: 30-March 08 Üye No.: 2,845 ![]() |
Eline sağlık zenon , çok iyi bir iş çıkarmışsın.
|
turk1923 |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 4 Katılım: 5-July 07 Üye No.: 147 ![]() |
İşte gençken seyrettiğimiz en ilginç dizilerden biri ellerine sağlık.Devamını sabırla bekliyorum.
|
Funkster |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,071 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 6 ![]() |
Eline sağlık zenon
oblomov |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 29 Katılım: 9-April 09 Üye No.: 5,929 ![]() |
harika bir seçim kolay gelsin
|
zorro007 |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 30-April 10 Üye No.: 7,534 ![]() |
Bir an evvel bitmesi dileklerimle.
|
konor |
![]()
|
||||
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 8-February 08 Üye No.: 1,664 ![]() |
Bağlayıcı bir söz vermiş olmayayım ama, ara sıra bir kaç bölümü çevirmeyi planlıyorum.
Şu an 6x03 The Bye-Bye Sky High I.Q. Murder Case adlı bölümü çeviriyorum. Vakit buldukça bir kaç bölüm daha çeviririm. IMDB
|
||||
R0BlN |
![]()
|
![]() Puck:Robin ![]() Grup: Yönetici İleti: 3,736 Katılım: 31-May 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 7 ![]() |
Kolay gelsin
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 3rd July 2022 - 11:03 PM |