![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
ebrehe |
![]()
|
||||
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 142 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 5 ![]() |
IMDB
![]() İlk çevirim olan Noviembre filminin altyazısını yeni baştan çevirmeye karar verdim. Bunda sevgili dostum baronio'nun filmi henüz izlemediğini öğrenmiş bulunmam büyük etkendir ![]() Ayrıca çeviriye biraz baktım ve gerçekten içler acısı. Daha önce bu çeviri ile izlemiş olanlardan da özür diliyorum ![]() Filmin "Bağımsız Ruhlar"a çok yakışacağını düşünüyorum ve kendileri de izin verirlerse, bu çevirimi "Bağımsız Ruhlar"a adayacağım... ![]() -------------------- Çeviri durumu: Twin Peaks 2x19 %85
Hep, hiç istediğin gibi değildir. |
||||
baronio |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,078 Katılım: 31-May 07 Nereden: Away Üye No.: 3 ![]() |
![]() ![]() Heyecanla bekliyorum, teşekkürler. ![]() -------------------- |
(3) |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 86 Katılım: 15-June 07 Üye No.: 87 ![]() |
Emekleriniz ve göstermiş olduğunuz özen içinde çok teşekkürler.
Kolaylıklar diliyorum. -------------------- ![]() |
skyser |
![]()
|
![]() Yine yeni yeniden ![]() Grup: Çevirmen İleti: 637 Katılım: 10-June 07 Üye No.: 43 ![]() |
İzlememem isabet olmuş demek (Gerçi yeni duyuyorum ama)
![]() Kolay gelsin ebrehe ![]() Bu ileti skyser tarafından Jun 30 2007, 12:56 AM yeniden düzenlenmiştir. |
Funkster |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,071 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 6 ![]() |
Kolay gelsin ebrehe.
![]() -------------------- |
BuRnOut |
![]()
|
![]() Edilgen Bir Uyumsuz ![]() Grup: Veteran İleti: 1,851 Katılım: 31-May 07 Nereden: Düşler Ülkesi. Üye No.: 8 ![]() |
Bende henüz izlememiştim, hemen indirmeye başlayayım. Senin çevirinle film izlemek büyük keyif sevgili ebrehe. Kolay gelsin
![]() -------------------- |
kırıkkanatlar |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 51 Katılım: 21-June 07 Üye No.: 104 ![]() |
Ne çok kişi izlememiş bu filmi, ben de dahil.
Sayın ebrehe, kolay gelsin diyorum. Siz bir yandan çevire durun, ben de filmi bulayım. Saygılarımla. -------------------- Not hear!
|
ebrehe |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 142 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 5 ![]() |
Sayın kırıkkanatlar, bana "sayın" demeyin yahu, geriliyorum
![]() Gerçekten, ne çok izlemeyen varmış. Elimi çabuk tutayım ben en iyisi ![]() -------------------- Çeviri durumu: Twin Peaks 2x19 %85
Hep, hiç istediğin gibi değildir. |
don quijote |
![]()
|
![]() raskolnikov ![]() Grup: Veteran İleti: 1,077 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 4 ![]() |
Bir tek ben mi izledim? Tekrar izlerim, ne de olsa çeviren ebrehe dostum.
![]() |
sson |
![]()
|
![]() I came back and the dead came with me ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,743 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 15 ![]() |
Kolay gelsin ebrehe. Ben de bu sayede filmi ilk kez izlemiş olacağım.
![]() -------------------- Too bad we'll never know, if this is a face you could learn to love.
|
siroguz |
![]()
|
![]() some are born to sweet delight, some are born to endless night ![]() Grup: Müdavim İleti: 435 Katılım: 22-June 07 Nereden: bir yerdeyim... Üye No.: 112 ![]() |
Saygıyı hak eden muazzam bir özen. Kolay gelsin.
-------------------- Bahçelerde ve yatak odalarında, bodrum katlarında ve tavan aralarında dolaşır, köşelerden döner, kapılardan pencerelerden geçerim, kaldırımlarda gezinir, merdivenlerden çıkar, halıların üzerinde, oluklardan aşağı, gökyüzünde ilerlerim, arkadaşlarla, âşıklarla, çocuklarla ve kahramanlarla gezerim; bunların hepsi de algıladığım, hatırladığım, hayal ettiğim, çarpıttığım ve netleştirdiğim şeylerdir.
Tom Robbins - Another Roadside Attraction |
kırıkkanatlar |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 51 Katılım: 21-June 07 Üye No.: 104 ![]() |
QUOTE Sayın kırıkkanatlar, bana "sayın" demeyin yahu, geriliyorum Peki, demem öyle, Sayın ebrehe. ![]() Saygılarımla. Düzeltme: Şu smiley midir, nedir, bir de ben kullanayım dedim. Bu ileti kırıkkanatlar tarafından Jun 30 2007, 01:46 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Not hear!
|
Shoother |
![]()
|
Yorgun Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 282 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 9 ![]() |
Ben de izlememiştim, hatta geçen gün karşılaşıp izlesem mi dedim sonra vazgeçtim. İyi ki öyle yapmışım. Kolay gelsin, zaten sana kolay geliyor
![]() -------------------- eskiyi özledim :(
|
Dinosaur |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 52 Katılım: 18-June 07 Üye No.: 97 ![]() |
Teşekkürler.
İki çeviriyi karşılaştırma keyfi de ayrı olacak. :)) |
KiNG CoNaN |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 10 Katılım: 10-June 07 Üye No.: 49 ![]() |
Ben de filmi izlemeyenlerdenim.
Madem daha iyi çeviri geliyor, biz de filmi indirmeye başlayalım. Kolay gelsin ebrehe... |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 3rd July 2022 - 11:44 PM |