![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
cb_spike |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 1,074 Katılım: 12-January 08 Üye No.: 1,218 ![]() |
Animelerde gömülü altyazıları ayırmak mümkün mü? .mkv formatı için bir program ile ayrılıyordu yanılmıyorsam adını hatırlayamadım. .avi'lerde ayırmak mümkün mü?
|
Clint Eastwood |
![]()
|
![]() Quick on the trigger ![]() Grup: Veteran İleti: 1,528 Katılım: 2-August 07 Nereden: Somewhere in Time... Üye No.: 207 ![]() |
Avilerdeki altyazı bütünleşik oluyor yanılmıyorsam ama ESE-rip ile ayrılıyor yine de biliyorum. Daha bilgili olan bir arkadaş bilgi verebilir. Benim bilgim bu kadar, bahsi geçen programı hiç denemedim.
Tabi altyazı ayırayım, avi tertemiz olsun diyorsan mümkün değil. Ancak çeşitli efektlerle yeniden encode etmek gerekiyor sanırsam Kesme, bant efektleri falan koyarak filmin görüntüsünden de biraz çalarak halledebilir o şekilde ama uzun iş. -------------------- KLASİK FUTBOL
Öyküsü olmayan adam, Bufalo çayırındaki rüzgara benzer... Moon Station Z Sinema, edebiyat ve müzik üstüne bir blog. |
cb_spike |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 1,074 Katılım: 12-January 08 Üye No.: 1,218 ![]() |
ESE TV-Rip'i bi kere deneyeyim dedim zamanında ama çok uğraştırmıştı. Bulaşmayayım şimdi.
![]() Neyse ben .mkv formatlısını indiriyorum, MKVextractGUI ile altayazısını ayırırım artık. ![]() |
DayDreamer |
![]()
|
![]() Çaylak ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 234 Katılım: 14-November 07 Üye No.: 678 ![]() |
Hardsubları görüntüyü kesmeden ayırmak mümkün değil diye biliyorum ama varsa bir yöntemi, bilen söylesin biz de öğrenelim. Softsublarda ise MKVextractGUI ile mkvlerdeki, virtualDubMod ile ogm ve mkvlerdeki altyazıları ayırıbilirsin.
-------------------- |
Mikhail Bakunin |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 139 Katılım: 27-July 08 Üye No.: 4,270 ![]() |
Bu MKVextractGUI'ın Mac OS X Leopard işletim sistemine uyumlu versiyonu var mı acaba?...
MKVToolnix'in Mac versiyonu var ancak extract işlemi için Mac'de çalışan MKVextractGUI eklentisini bulamadım... -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 3rd July 2022 - 11:05 PM |