![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
||||
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 630 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Gel vatandaş aradığın her şey bu filmde ![]() ![]() Herhalde şu Colin Farrel kadar Hollywood'da kötü bir oyuncu yoktur. Güzel bir film keyfi yaşayabilecekken bu herif yüzünden ağzımda kekremsi bir tat kaldı. ![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
||||
Bob le Flambeur |
![]()
|
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,896 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
Herhalde şu Colin Farrel kadar Hollywood'da kötü bir oyuncu yoktur. Güzel bir film keyfi yaşayabilecekken bu herif yüzünden ağzımda kekremsi bir tat kaldı. ![]() İzlediğim son Colin Farrell filmi 5 yıl önce Dr. Parnassus'tu. Onda da ağır makyaj altında pek tanınmaz bir haldeydi de anca katlanabildim ![]() Aslında Seven Psychopaths'ı da merak ediyorum ama Colin Farrell'a bir kere daha katlanmaya değer mi değmez mi karar veremedim 2 yıldır ![]() -------------------- ![]() |
Bob le Flambeur |
![]()
|
||||
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,896 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
![]() YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Peru ordusunun ormanlık bölgedeki birliklerinde karşı cinsten uzak geçen günlerin ve sıcak havaların etkisiyle bir takım huzursuzluklar hasıl olur. Bunun üzerine askerlerini biraz olsun huzura erdirmek isteyen General Collazos sınır birliklerine işinin ehli bayanlardan oluşan misafir grupları göndermeye karar verir. Bu zorlu görevi koordine etmek için de Peru ordusunun sicili en temiz ve aile hayatı en düzgün subayı olan Yüzbaşı Panta seçilir. Ancak kendisine verilen her işe dört elle sarılmasını sağlayan görev aşkı ve yüksek disiplin anlayışıyla Yüzbaşı Panta yine ipin ucunu kaçırıp filmdeki endişeli Peder'in tabiriyle, koca orduyu kerhaneye çevirmeye kalkar. Bu arada birliklere taşıdığı misafirlerden Kolombiyalı Olga'ya da abayı yakmaktan kendini alamaz... Yer yer gereksiz diyaloglarla 120 dakikaya kadar sündürülen bir süreyi hak etmese de, matrak hikayesi, sıcak atmosferi ve Angie Cepeda'nın görmelere seza güzelliğiyle hoşça vakit geçirten bir seyirlik. Puanıma gelince, 6 mı 7 mi şöyle bir tereddüt ettikten sonra cimrilik etmeyerek 7/10 diyorum. Angie Cepeda'ya ise hiç tereddütsüz 10/10! Love for Rent ve Heleno'yu da yazdım bir kenara. -------------------- ![]() |
||||
Bob le Flambeur |
![]()
|
||||
Hikaye düz olsa da, iyi çekilmiş, iyi oynanmış, farklı bir film. Sürprizi, ters köşesi, yan hikayeleri ya da baba-kız dışında bir karakteri olmadığı için sürenin kısa tutulması da iyi olmuş. Sadece Quvenzhané Wallis'in oscar adaylığı kazanmış performansı için bile izlenir! Puanım: IMDb puanı cuk oturmuş, aynen katılıyorum. -------------------- ![]() |
||||
gündüzdoğanay |
![]()
|
||||
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 630 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
![]() YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Casusluk temalı polisiye bir film olan Secret Union açıkçası klişeler dolu bir film. Klişe olmayan tek şey bana göre Asya'nın en önemli aktörlerinden biri olan Kang-ho Song. Sırf onun için izlediğim bu filmden keyif aldım diyebilirim. 6/10 -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
||||
hasta |
![]()
|
||||
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Bu filmi neden, niçin, niye, nasıl izledim bilemiyorum ![]() Bir sitcom stüdyosunda çekilmiş bir korku filmi. Yarısına kadar gerçekten komedi filmiydi. Yarısında sonra ise bayağı denebilir... Isınma döneminde satır sayısı az bir film ararken tesadüfen elime geçmişti. Pişmanım ![]() 4/10 -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
||||
hasta |
![]()
|
||||
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Gerçek bir olay, çok acıklı bir son... IMDB puanı biraz duygusal olmuş bence. Oyuncu seçimleri Martin Sheen dışında çok yanlış olmuş. Yönetmeni beğenmedim. Yapım da biraz zayıf kalmış. Çok etkileyici olması gereken bazı sahneler çok dar geçilerek hafifletilmiş. Gerçekten çok üzücü bir olay ama film olayın büyüklüğünü yeterince yansıtamamış. Mischa Barton nedir yaa böyle bir filmde. The O.C. güzeldi, eğlendik, aşık olduk hepimiz Marissa'ya ama bitti. Bu kızcağızı bu kadar zorlamaya gerek yok. 5/10 -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
||||
Barış K |
![]()
|
||||
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 193 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Senaryo keşke biraz daha detaylı işlenseymiş bayan karakterin geçmişinden falan bahsedilseydi daha etkili olabilirdi diye düşünüyorum. Gene de kötü diyemem ama baştan sonra zevkle izledim. 6/10 Bu ileti Barış K tarafından Feb 26 2017, 08:41 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
||||
hasta |
![]()
|
||||
Kardeşim çok beğenmiş. AlaZi ve Legend ikincisini çeviriyorlar, demek ki beğenmişler. Allahım ben neden beğenmedim bu filmi, bende bir gariplik mi var? Üşüyorum, çok soğuk ![]() Linç edilmemek için not vermiyorum ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
||||
hasta |
![]()
|
||||
İnsana hiçbir şey katmayan, sonuna kadar sıkmadan kendini seyrettiren, olmasa da olan, olduğu için herhangi bir mesele yaratmayan, genel olarak elle tutulur hiçbir tarafı olmayan, bir çırpıda başlayıp biten... Tıpkı hayat gibi... Vasatın üzerine nadiren çıkan, vasatın altındaki sürelerini yalnızca bazı kişilerin anlayabileceği anlık heyecanlarla ortalamaya çeken bir film. Dünya üzerindeki bütün insanların kendi hayatlarına 10 üzerinden bir puan vermeleri istendiğinde alınacak olan ortalama... 5/10 -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
||||
kurt_thewolf |
![]()
|
||||
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Saf oyunculuk görmek adına gerçekten güzel ve başarılı bir yapım. Konusu sadece hayat. İlişkiler, aile, kendini sorgulama... Neredeyse tek mekanda geçen bir hayat draması. Bol bol diyalog var, özellikle Denzel Washington'ın karakterinin çenesinin ayarı kaçmış diyebilirsiniz. Hatta çok gereksiz konuşma var da diyebilirsiniz belki. Ama filmi bir bütün olarak incelediğinizde o boş gelen konuşmaların bile bir amacı var. Kişilik profilini bu konuşmalardan çok iyi yakalayabiliyorsunuz. Denzel Washington çok güzel oynamış. O kadar güzel ki oynadığı karakterinden tiksindim, karakterinin kişiliğinden tiksindim resmen. Bu hissi izleyiciye çok güzel yansıtmış. Arkadaki yıldız ise kesinlikle Viola Davis. Bu rolüyle hak ettiği Oscar ödülünü kazandı ve gerçekten konuyu yaşayarak oynamış. Bunu bana da yaşattı. Film içerisinde günümüzde, hayatta yaşadığım pek çok olay ve konuşma gördüm. O nedenle samimi bir yapım Fences. Ancak herkese hitap etmeyecek bir film de. Türünü, konusunu ve ilişkiler üzerine yoğunlaşmaları sevenlerin izlemesi tavsiye edilir. 8/10 -------------------- ![]() |
||||
Barış K |
![]()
|
||||||||
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 193 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Uzun zamandır bekletiyordum sonunda izleyerek seriye son verdim. ![]() İlk filmden son filme kadar oyunculardaki değişimlere baktığımda yaşlandığımı daha çok hissettim. ![]() 8/10 Bu ileti Barış K tarafından Mar 11 2017, 03:54 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
||||||||
hasta |
![]()
|
||||
Cumartesi gecesi bir korku filmi izleyelim, yeni çıkanlardan birisine şans verelim dedik. Demez olaydık ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
||||
Barış K |
![]()
|
||||
Pazar günü millet güneşli havanın tadını çıkartıp gezip tozarken bense hasta olup yatakta bunu izledim. ![]() Filme gelince aksiyon seven biri olarak beklentimi fazlasıyla karşıladı. Mutant zombiler ve Kovuk'taki tuzaklar -birazcık Cube (Küp) filmini anımsattı bana o sahneleri- hoştu. Zaman zaman bilgisayarda oynuyormuş gibi hissettim. Yapılan kötü yorumları okuduktan sonra düşük beklentiyle izledim belki de o nedenle filmi yeterli bulmuşumdur. ![]() ![]() 6/10 Bu ileti Barış K tarafından Mar 26 2017, 03:59 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
||||
Barış K |
![]()
|
||||
Gene bir aksiyon filmi ve benim için istenileni veren filmlerden. Kız arkadaşı hasta olan Casey çözümü harama geri dönerek hem de kız arkadaşına tekrar o hayata geri dönmeyeceğini söz vermesine rağmen bir soygun işi alır. Tabii umulduğu gibi gitmeyen bu soygunun kötü sonuçları olacaktır. Çok fazla irdelemeye gerek olmayan çerezlik bir film. Arabayla kovalamaca, kaza sahneleri falan güzeldi. Bir de Antony Hopkins ve Ben Kingsley gibi aktörler filmin izlenebilirliğini arttırmış. Özellikle Ben Kingsley favorimdi filmde. Beni epey güldürdü. ![]() 6/10 ![]() Bu ileti Barış K tarafından Mar 28 2017, 08:20 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 3rd February 2023 - 10:28 PM |