![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() |
JnRMnT |
![]()
|
![]() Dattebayo! ![]() Grup: Çevirmen İleti: 219 Katılım: 30-March 10 Nereden: İstanbul - Eskişehir Üye No.: 7,414 ![]() |
QUOTE Who would have thought the ass end of Brooklyn would be the next hot neighborhood? ![]() -------------------- "They say every action has an equal and opposite reaction, and once something is set on motion, it can't help up to build a momentum."
|
![]() ![]() |
UpuauT |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 23 Katılım: 31-March 10 Üye No.: 7,416 ![]() |
QUOTE Who would have thought the ass end of Brooklyn would be the next hot neighborhood? ![]() ass end : bir şeyin en kötü kısmıymış Sanırım Brooklyn'in sonunun en yakın komşusundan geleceği kimin aklına gelirdi. ve ya türevi bir sonuç. Tabi ben de emin değilim. Ya da ''Brooklyn'in en berbat yerinin bu civar olduğu kimin aklına gelirdi'' diye düzeltiyorum ![]() ![]() Bu ileti AvF tarafından May 29 2010, 12:31 AM yeniden düzenlenmiştir. |
R0BlN |
![]()
|
![]() Puck:Robin ![]() Grup: Yönetici İleti: 3,733 Katılım: 31-May 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 7 ![]() |
Brooklyn'in en pespaye bölgesinin bu kadar kıymete bineceği kimin aklına gelirdi?
-------------------- |
UpuauT |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 23 Katılım: 31-March 10 Üye No.: 7,416 ![]() |
Tutarsız bir çeviri yapmışım gerçekten utandım.
|
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
ass end: ücra, uç, en dip, en uzak, cehennemin dibi, anasının nikahı, git git bitmez vs.
Dahiyane! "Şehirden uzak ama şehrin içinde" reklamlarımızda anlatılan yerler gibi bir durum söz konusu. Bu ileti melih tarafından May 29 2010, 01:09 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
fudy |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 211 Katılım: 26-September 08 Üye No.: 4,720 ![]() |
Brooklyn'in en pespaye bölgesinin bu kadar kıymete bineceği kimin aklına gelirdi? Ne yalan söyleyeyim "pespaye"nin anlamını bilmiyordum. ![]() Bölge mesafe bakımından şehirden uzaksa; "Brooklyn'in en ücra bölgesinin bu kadar kıymete bineceği kimin aklına gelirdi?" Veya suç oranı yüksek kenar mahalle diye tasvir ediliyorsa; "Brooklyn'in en iflah olmaz bölgesinin bu kadar kıymete bineceği kimin aklına gelirdi?" @R0BlN'in dediği çeviriye yanlış demiyorum ama izleyici açısından anlamı zor bir kavram kullanılmış gibi geldi bana. ![]() -------------------- |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,380 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
"Pespaye" kelimesi çok sık kullanılan bir kelimedir. Bence de "ücra" veya "iflah olmaz" izleyici açısından daha zor olur
![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 26th January 2021 - 11:41 PM |