![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() |
sson |
![]()
|
||||
![]() I came back and the dead came with me ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,743 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 15 ![]() |
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Dizinin 6 bölümden oluşması ve Frank Darabont'un da etkisiyle yeminimi bozdum. İlk bölüm normalde 31 Ekim'de yayınlanacaktı ama beklemek istemeyenler kaliteden fedakârlık edip izleyebilir. Gelecek bölümlerde görüşmek üzere ![]() -------------------- Too bad we'll never know, if this is a face you could learn to love.
|
||||
![]() ![]() |
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Bu yapım sson'a yeminini bozduruyorsa kesinlikle izlerim arkadaş.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Legend |
![]()
|
![]() Leave one wolf alive, and the sheep are never safe. ![]() Grup: Editör İleti: 297 Katılım: 22-November 09 Üye No.: 6,757 ![]() |
Harika bir haber!
![]() ![]() |
fudy |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 211 Katılım: 26-September 08 Üye No.: 4,720 ![]() |
Kolay gelsin sson.
![]() -------------------- |
cb_spike |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 1,074 Katılım: 12-January 08 Üye No.: 1,218 ![]() |
Kolay gelsin...
![]() |
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Eline sağlık sson
![]() Ve diğer bölümler için kolay gelsin. |
R0BlN |
![]()
|
![]() Puck:Robin ![]() Grup: Yönetici İleti: 3,733 Katılım: 31-May 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 7 ![]() |
Hem Darabont, hem de sson imzası olunca kaçmaz
![]() Eline sağlık ve kolay gelsin ![]() -------------------- |
Saiyo |
![]()
|
![]() Reborn! ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 28 Katılım: 14-July 09 Üye No.: 6,135 ![]() |
Ellerinize sağlık ve kolay gelsin sevgili sson
![]() ![]() ![]() İlk bölüm için teşekkürler ![]() Bu ileti Saiyo tarafından Oct 25 2010, 05:51 PM yeniden düzenlenmiştir. |
batigol-7 |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 464 Katılım: 28-September 08 Nereden: Bakırköy Üye No.: 4,735 ![]() |
Teşekkür ettim sson.
freelast |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 658 Katılım: 28-November 08 Üye No.: 5,266 ![]() |
Her bölümünü defalarca izlememe rağmen denk geldiğimde hâlâ keyif alarak izlediğim Friends dışında dizi izlemeyen biri olarak, zombilere olan yakın ilgimden dolayı
![]() ![]() Bu ileti freelast tarafından Nov 1 2010, 05:25 PM yeniden düzenlenmiştir. |
sson |
![]()
|
![]() I came back and the dead came with me ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,743 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 15 ![]() |
2. bölüm çevirisi gecikmeli de olsa hazırdır. İyi seyirler.
http://sinema.yedincigemi.com/7g-41329-The-Walking-Dead.html -------------------- Too bad we'll never know, if this is a face you could learn to love.
|
fudy |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 211 Katılım: 26-September 08 Üye No.: 4,720 ![]() |
Eline sağlık sson.
freelast |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 658 Katılım: 28-November 08 Üye No.: 5,266 ![]() |
Bekliyordum, ellerine sağlık.
![]() |
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Teşekkürler dostum.
![]() -------------------- ![]() |
nano |
![]()
|
![]() Ulaş & Mia & Tilda ![]() Grup: Çevirmen İleti: 459 Katılım: 28-March 09 Nereden: İzmir Üye No.: 5,899 ![]() |
İlk iki bölümü dün gece izledim. Biraz 28 Gün Sonra ve Ölülerin Şafağı havası olsa da zombi sever biri olarak diziyi beğendim.
![]() Ellerinize sağlık sson, teşekkürler. ![]() Bu ileti nano tarafından Nov 20 2010, 03:15 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 17th January 2021 - 09:10 PM |