![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
Banquo |
![]() ![]()
|
![]() 'Banquo' ![]() Grup: Çevirmen İleti: 52 Katılım: 8-November 08 Nereden: İstanbul Üye No.: 5,091 ![]() |
![]() Brave New World (1998) Çeviri ilerlemesi: %100 (12.05.2022) Sürüm: Brave New World (1998).avi İngilizce Altyazı: Brave New World (English Subtitles) Türkçe Altyazı: Cesur Yeni Dünya (Banquo Çevirisi) NOT: Filmi bulmak çok zor oldu. Sadece bir kişide bulabildiğim bir bağlantıdan indirdim. Ben de mümkün olduğunca paylaşımda tutmaya çalışacacağım. Aynı yerden yakalayıp indirmeyi denemek isteyen olursa diye, 'magnet' bağlantısını kopyalıyorum. Umarım çalışır. magnet:?xt=urn:btih:6471d00ff191a063cb90f3ce607445ecdb5296a3&dn=Brave%20New%20World%20(1998).avi Bu ileti Banquo tarafından May 12 2022, 08:32 PM yeniden düzenlenmiştir. |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,390 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Merakla bekliyorum. Torrentte sıraya girdim. İzledim mi hatırlayamadım. Konu ilgi çekici. Kolaylıklar dilerim.
-------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 192 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Kolaylıklar dilerim. Bilgisayar açınca katılayım bende yayılıma.
![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
Banquo |
![]()
|
![]() 'Banquo' ![]() Grup: Çevirmen İleti: 52 Katılım: 8-November 08 Nereden: İstanbul Üye No.: 5,091 ![]() |
Gerekenden uzun sürdü, ama nihayet çeviri tamamlandı. Gecikme için affınıza sığınır, iyi seyirler dilerim.
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 22nd May 2022 - 09:28 PM |