![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fudy |
![]() ![]()
|
||||||||
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 211 Katılım: 26-September 08 Üye No.: 4,720 ![]() |
![]() YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Fazla söze ne hacet, fragman her şeyi anlatıyor zaten. Takuya Kimura gibi usta bir oyuncunun başrolde olmasına ne kadar sevindim anlatamam. Sırf fragmanı bile heyecandan tüylerimi diken diken yaptı. Harikulade bir bilim kurgu filmi izleyeceğiz. Tekrar hatırlatalım; film Japonya'da 01.12.2010 tarihinde gösterime girecek. Dvd veya Blu-Ray'ların çıkması biraz zaman alacak. En erken yazın izleme fırsatımız olur. HD Blu-Ray'dan aşağısı kesmez bu filmi. Bu ileti fudy tarafından Oct 21 2010, 01:38 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
||||||||
efsuslu83 |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 14 Katılım: 1-October 08 Üye No.: 4,761 ![]() |
Şu an diğer uzakdoğu ülkelerinde gösterime giriyor. DVD'si çıkıncaya kadar daha çok bekleyeceğiz. Türkiye'de de çıkıp çıkmayacağı kesin değil. Bu efsaneyi izlemeyi çok isttiyorum. Çocukluğumun bu çizgi filmi sayesinde uzay dizi ve filmlerine büyük merakım oluştu. Star Trek, BSG 'yı sevmemin arkasında bu çizgi film var.
Aslında 2009'da çıkan bir animasyonu var ama Türkçe altyazısı hiçbir yerde yok. Yine de dayanamayıp ingilizce altyazı ile izledim. Çok güzeldi. Space Battleship Yamato Resurrection (2009) - IMDb Pek ilgilenen de yok sanırım bu konu ile aylar sonra bu başlığa tek mesaj atan benim. Bu ileti efsuslu83 tarafından Apr 9 2011, 07:06 PM yeniden düzenlenmiştir. |
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 748 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Bir çizgi diziden mi yola çıkılarak yapılmış yoksa çizgi filmden mi? Eğer diziyse, dizisini izlemden filmini izlemek istemem de.
-------------------- |
efsuslu83 |
![]()
|
||||
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 14 Katılım: 1-October 08 Üye No.: 4,761 ![]() |
80'ler sonu 90'ların başında TRT'de yayınlanmıştı. @fudy yukarıda imdb linkini vermiş. Bu da amerikan versiyonu:
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Ayrıca japon orjinalinin yotube linki de vereyim. Büyük ihtimal hatırlayacaksınız. Amerikan versiyonu: 26 bölümlük bir çizgi diziydi. Bu ilk sinema uyarlaması olacak. Büyük ihtimal çizgi film ile konusu aynı olacak. Sinema veya çizgi dizi hangisini önce seyretseniz ötekini de seyretmek isteyeceksiniz. |
||||
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 748 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Tamam fregmanı görünce hatırladım, biliyordum. Baştan bi daha inidirip izlemek lazım aslında.
![]() -------------------- |
efsuslu83 |
![]()
|
||||
Hafızam beni yanıtmıyorsa japon versiyonu TRT'de gösterilmişti. Haklı mıyım sizce?
Bir de bir ricam olacaktı. Siz çeviriler yapıyordunuz. Rica etsem bunu çevirir misiniz? YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Bu ileti efsuslu83 tarafından Apr 10 2011, 12:34 PM yeniden düzenlenmiştir. |
||||
mezdap |
![]()
|
Bu istek bana sanırım, çok isterim aslında ama vaktim olduğu anda çeviri önceliğim Star Trek. Artık nasip.
-------------------- |
efsuslu83 |
![]()
|
|
Akuma_Blade |
![]()
|
![]() Gundam Meister ![]() Grup: Çevirmen İleti: 214 Katılım: 21-May 08 Nereden: Mecidiyeköy/İstanbul Üye No.: 3,820 ![]() |
Anime serisini çevirmekteyim. (İstanbul'a taşınma olayların araya gidince arada kaynadı ama bu hafta kaldığım yerden devam edeceğim) Resurrection chapter ise Prequel değil Sequel olduğu için şu an serinin çevirisini bitirmemi beklemeniz daha doğru olur.
1. sezon çevirileri Bu ileti Akuma_Blade tarafından May 1 2011, 10:25 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
efsuslu83 |
![]()
|
Birkaç gün içinde DVD si satılmaya başlanacakmış. Umarım izleyebiliriz. İzlemek isteyenlere ve altyazı gönüllüsü olanlara duyurulur.
|
Akuma_Blade |
![]()
|
![]() Gundam Meister ![]() Grup: Çevirmen İleti: 214 Katılım: 21-May 08 Nereden: Mecidiyeköy/İstanbul Üye No.: 3,820 ![]() |
Live Action'unun çevirisine başladım. Geceyarısı olmadan bitirmeyi umut ediyorum.
-------------------- |
efsuslu83 |
![]()
|
|
Akuma_Blade |
![]()
|
||||
![]() YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Birkaç gün üst üste fazla mesaiye denk geldiğim için gecikti. Yine dek geç olsun güç olmasın demişler, çeviri tamamlandı. İyi seyirler arkadaşlar. UCHUU SENKAN YAMATO Bu ileti Akuma_Blade tarafından Jul 13 2011, 11:02 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
||||
mezdap |
![]()
|
Ellerine sağlık.
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 8th December 2019 - 02:29 AM |