![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
filmciserdar |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 156 Katılım: 23-June 07 Üye No.: 119 ![]() |
Sinemaya gönül verenler olarak, sinemasını başarılı bulduğumuz, yapıtlarının çıkmasını heyecanla takip ettiğimiz ülkelerin isimlerini yazalım. Ben favori 10'umu yazıyor ve siz değerli sinemaseverlerin de seçkilerini merakla bekliyorum.
Alfabetik olarak. A.B.D. bağımsız sineması. Arjantin. Danimarka. Finlandiya. Fransa. G. Kore İngiltere. İspanya. İsveç. Japonya. Bu ileti filmciserdar tarafından May 15 2009, 05:04 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
nano |
![]()
|
![]() Ulaş & Mia & Tilda ![]() Grup: Çevirmen İleti: 459 Katılım: 28-March 09 Nereden: İzmir Üye No.: 5,899 ![]() |
Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.Sitenizi mustix sayesinde öğrendim.
Sizlere çok klasik gelecek ama çocukluğumdan beri sinemaya tutkunum. ![]() Bir dönem ne bulursam seyrediyordum.Artık çok daha seçici oldum. Benim sıralamam; ![]() 1- Japonya 2- Çin 3- Tayvan 4- İspanya 5- Fransa 6- G. Kore 7- Amerikan Bağımsız Sineması. 8- Arjantin 9- İtalya 10- Rusya -------------------- |
Bruna Da Salegre |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 38 Katılım: 3-August 08 Üye No.: 4,313 ![]() |
1-İspanya
2-Brezilya 3-Meksika 4-Fransa 5-İtalya 6-ABD Bağımsız 6-Danimarka 7-İsveç 9-Polonya 10-İngiltere -------------------- Dostunu erkekçe seven kişi,
Pervane gibi özler ateşi, Sevip de yanmaktan kaçanların Masal anlatmaktır bütün işi. -Ömer Hayyam- |
RoXoN |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 793 Katılım: 26-February 08 Nereden: Kılıncın kınından Üye No.: 2,130 ![]() |
Aklıma gelme sırasına göre yazdım.
![]() Japonya Fransa Çin Tayvan Güney Kore Türkiye Meksika Danimarka A.B.D. bağımsız sineması İzlanda -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 14th December 2019 - 04:59 AM |