![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Serkeş |
![]()
|
![]() Bi garip adem... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 410 Katılım: 7-July 08 Nereden: Gayya Kuyusundan ... Üye No.: 4,138 ![]() |
Arkadaşlar .. Hangi filmi izleyeyim diye düşünüp dururken, aklıma böyle bir başlık geldi .. Umarım doğru yerde açmışımdır .. Mevzu çok basit .. Biri elindeki filmlerden bir deste yapar, diğerleri de o destenin içinden "şunu izle" diye öneride bulunur .. Birazdan bir film izleyeceğim, önerilerinizi bekliyorum
![]() 1. Romulus my Father 2. The İnvasion 3. Walk the Line Evet dostlar .. Bu gece hangisini izleyeyim?? Bu ileti plansekans tarafından Aug 1 2008, 12:48 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Her zaman sarhoş olmalı! Her şey bunda: Tek sorun bu! Omuzlarınızı ezen, sizi toprağa doğru çeken zamanın korkunç ağırlığını duymamak için, durmamacasına sarhoş olmalısınız. Ama neyle? Şarapla, şiirle, ya da erdemle, nasıl isterseniz. Ama sarhoş olun. Baudelaire
|
gulahgula |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 186 Katılım: 17-November 07 Üye No.: 692 ![]() |
Geceye uygun The Invasion kaçar...Uyanık tutar hem.Romulus bence akşam üstü filmi:)
-------------------- ![]() |
Serkeş |
![]()
|
![]() Bi garip adem... ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 410 Katılım: 7-July 08 Nereden: Gayya Kuyusundan ... Üye No.: 4,138 ![]() |
Geceye uygun The Invasion kaçar...Uyanık tutar hem.Romulus bence akşam üstü filmi:) Sağol hocam. Hemen başlıyorum izlemeye ![]() -------------------- Her zaman sarhoş olmalı! Her şey bunda: Tek sorun bu! Omuzlarınızı ezen, sizi toprağa doğru çeken zamanın korkunç ağırlığını duymamak için, durmamacasına sarhoş olmalısınız. Ama neyle? Şarapla, şiirle, ya da erdemle, nasıl isterseniz. Ama sarhoş olun. Baudelaire
|
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
Akabinde uyuyacaksanız ben de Walk the Line'ı öneririm.
Rüyada şarkılar eşliğinde... -------------------- |
Serkeş |
![]()
|
Akabinde uyuyacaksanız ben de Walk the Line'ı öneririm. Rüyada şarkılar eşliğinde... Onu da yarın gece izleyeyim o vakit ![]() Bu ileti plansekans tarafından Aug 1 2008, 01:03 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Her zaman sarhoş olmalı! Her şey bunda: Tek sorun bu! Omuzlarınızı ezen, sizi toprağa doğru çeken zamanın korkunç ağırlığını duymamak için, durmamacasına sarhoş olmalısınız. Ama neyle? Şarapla, şiirle, ya da erdemle, nasıl isterseniz. Ama sarhoş olun. Baudelaire
|
skyser |
![]()
|
![]() Yine yeni yeniden ![]() Grup: Çevirmen İleti: 637 Katılım: 10-June 07 Üye No.: 43 ![]() |
1 - Ben X (yeni bir şey)
2 - Solaris (Tarkovsky tekrarı) 3 - Avatar 2. sezon'a mı başlasam? Gecenin tam ortasında yorumu olan var mı? |
pospolen |
![]()
|
![]() - ![]() Grup: Çevirmen İleti: 588 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 21 ![]() |
1 - Ben X (yeni bir şey) 2 - Solaris (Tarkovsky tekrarı) 3 - Avatar 2. sezon'a mı başlasam? Gecenin tam ortasında yorumu olan var mı? Hiçbirini izlememiş olsam da, Trivial Pursuit oynamadan Solaris izleme derim ben ![]() -------------------- Eugénie: Ama değişik türde erdem var; örneğin, dindarlık konusunda ne düşünüyorsunuz?
Dolmancé: Dine inanmayan için bu erdem ne ifade edebilir? Haydi sırasıyla akıl yürütelim Eugénie: İnsanın Yaratıcı'sına bağlayan ve var olduğu için bu yüce Yaratıcı'ya duyduğu minnetini ibadet yoluyla ona kanıtlamaya zorlayan anlaşmaya din diyorsunuz, değil mi? Eugénie: Daha iyi tarif edilemezdi! Marquis De Sade- La Philosophie dans le boudoir |
skyser |
![]()
|
![]() Yine yeni yeniden ![]() Grup: Çevirmen İleti: 637 Katılım: 10-June 07 Üye No.: 43 ![]() |
1 - Ben X (yeni bir şey) 2 - Solaris (Tarkovsky tekrarı) 3 - Avatar 2. sezon'a mı başlasam? Gecenin tam ortasında yorumu olan var mı? Hiçbirini izlememiş olsam da, Trivial Pursuit oynamadan Solaris izleme derim ben ![]() Trivial Pursuit hiç oynamadım ![]() Yoksa hepsini unutup Trivial Pursuit mi oynasam ![]() |
DayDreamer |
![]()
|
![]() Çaylak ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 234 Katılım: 14-November 07 Üye No.: 678 ![]() |
Benim elimde de bir kaç dizi var hangisine ilk başlamamı önerirsiniz?
![]() *Surface *Day Break *Nightmares and Dreamsacapes -------------------- |
Clint Eastwood |
![]()
|
![]() Quick on the trigger ![]() Grup: Veteran İleti: 1,528 Katılım: 2-August 07 Nereden: Somewhere in Time... Üye No.: 207 ![]() |
Ben Day Break'i öneririm. Aralarından tek izlediğim o olmasına rağmen, önerebileceğim güzellikte.
-------------------- KLASİK FUTBOL
Öyküsü olmayan adam, Bufalo çayırındaki rüzgara benzer... Moon Station Z Sinema, edebiyat ve müzik üstüne bir blog. |
DayDreamer |
![]()
|
![]() Çaylak ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 234 Katılım: 14-November 07 Üye No.: 678 ![]() |
Tamamdır üstad ondan başladım gitti öyleyse.
![]() -------------------- |
Serkeş |
![]()
|
1 - Ben X (yeni bir şey) 2 - Solaris (Tarkovsky tekrarı) 3 - Avatar 2. sezon'a mı başlasam? Gecenin tam ortasında yorumu olan var mı? "Ben X"'i henüz izleyemedim ama bir göz gezdirdim ![]() ![]() Bu ileti plansekans tarafından Aug 1 2008, 03:26 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Her zaman sarhoş olmalı! Her şey bunda: Tek sorun bu! Omuzlarınızı ezen, sizi toprağa doğru çeken zamanın korkunç ağırlığını duymamak için, durmamacasına sarhoş olmalısınız. Ama neyle? Şarapla, şiirle, ya da erdemle, nasıl isterseniz. Ama sarhoş olun. Baudelaire
|
olric |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 51 Katılım: 27-June 08 Üye No.: 4,078 ![]() |
başlığı açan arkadaşı tebrik ediyorum,benim için anlamlı bir başlık
![]() ![]() 1-dört mevsim satıcısı(fassbinder) 2-kika (almodovar) 3-tristana(bunuel) |
melisa hülya |
![]()
|
Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 868 Katılım: 26-May 08 Üye No.: 3,886 ![]() |
25 dakikan kalmış.
![]() -------------------- |
olric |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 51 Katılım: 27-June 08 Üye No.: 4,078 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 7th December 2019 - 08:47 AM |