![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Üç senedir eskimiyor...
-------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Bob le Flambeur |
![]()
|
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,895 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
Filmleri ayrı güzel, şarkıları ayrı güzel. Tüm süper kahramanlar bir yana Guardins of the Galaxy bir yana!
Ben bu aralar en çok bu awesome mixi dinliyorum: -------------------- ![]() |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 164 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Girişine bayılıyorum yahu. Telefona zil sesi yaptım hemen.
![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
manzarasever |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 12-June 17 Üye No.: 11,391 ![]() |
Terapi gibi bir şey... |
RoXoN |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 793 Katılım: 26-February 08 Nereden: Kılıncın kınından Üye No.: 2,130 ![]() |
Songünlerde bir kaç kez dinledim Deniz Tekin'in kozakuluçka albümünü. Beni Vur cover müthiş olmuş.
Bu ileti RoXoN tarafından Jun 28 2017, 06:18 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- ![]() |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 164 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Haykp Cepkin'e sarmışken gene bu aralar. Biraz burada da paylaşalım. Bu ileti Barış K tarafından May 27 2019, 04:16 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 9th December 2019 - 02:38 AM |