![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
R0BlN |
![]() ![]()
|
![]() Puck:Robin ![]() Grup: Yönetici İleti: 3,729 Katılım: 31-May 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 7 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
BluE |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 17 Katılım: 24-November 07 Nereden: Uzaklardan Üye No.: 722 ![]() |
Gıcık ötesi bir durum Altıncı His filmini bu yüzden hala izlemedim
![]() |
baritonverdi |
![]()
|
![]() SG-TÜRK ![]() Grup: Müdavim İleti: 358 Katılım: 26-September 07 Üye No.: 423 ![]() |
Markette aldıklarım barkod cihazından geçirilirken poşete doldurmam için -tavırlarıyla, asla sözle değil- beni acele ettiren kasiyerlere gıcık oluyorum.
Derse defter kitap vb. getirmeyen öğrencilere gıcık oluyorum. Sinyal kelimesinin anlamını bilmeyen şoförlere gıcık oluyorum. Bu ileti baritonverdi tarafından Nov 29 2007, 06:53 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Sinema öyle bir keşiftir ki, bir gün gelecek, barutun, elektriğin ve kıtaların keşfinden çok, dünya medeniyetinin veçhesini değiştireceği görülecektir. Sinema, dünyanın en uzak köşelerinde oturan insanların birbirlerini sevmelerini, tanımalarını temin edecektir. Sinema, insanlar arasındaki görüş, düşünüş farklarını silecek, insanlık idealinin tahakkukuna en büyük yardımı yapacaktır. Sinemaya layık olduğu ehemmiyeti vermeliyiz."
Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
Dinosaur |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 52 Katılım: 18-June 07 Üye No.: 97 ![]() |
Hoşgörü sahibi olmayanlara.
Avatar milliyetcilerine. En bir çok ben bilirim diyenlere. Araç kullanırken cep le konuşanlara. Galiba benimkiler genel oldu...:) Kişisel meselelerde ''gıcık olmamayı'' öğrenmişim demekki(ancak):) |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Acılı insanlara, "oğlunuz ölmüş, hem de ailenin tek çocuğuymuş, 13 sene uğraşmışsınız çocuk sahibi olmak için, şimdi de bir uçak kazasında ölmüş, neler hissediyorsunuz" gibi saçmalıklarla mikrofon uzatan muhabirlerin...
Oğlu trafik kazasında ölen ve bunu daha bilmeyen bir annenin hastaneye girişini adım adım kameraya alan ve ekranın üzerine kocaman puntolarla "az sonra oğlunun ölümünü öğrenecek olan anne" diye salak saçma yazılar yazan, fondan dramatik müzikler veren, bir yandan da "bu drama yürek dayanmayacak, göz yaşlarınıza hakim olamayacaksınız" gibi saygısız yorumlarda bulunulan haber programlarının... Acıdan rant sağlama amacındaki bütün insanların... -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Clint Eastwood |
![]()
|
![]() Quick on the trigger ![]() Grup: Veteran İleti: 1,528 Katılım: 2-August 07 Nereden: Somewhere in Time... Üye No.: 207 ![]() |
Oğlu trafik kazasında ölen ve bunu daha bilmeyen bir annenin hastaneye girişini adım adım kameraya alan ve ekranın üzerine kocaman puntolarla "az sonra oğlunun ölümünü öğrenecek olan anne" diye salak saçma yazılar yazan, fondan dramatik müzikler veren, bir yandan da "bu drama yürek dayanmayacak, göz yaşlarınıza hakim olamayacaksınız" gibi saygısız yorumlarda bulunulan haber programlarının... Demek sonunda bunu da yaptılar. ![]() ![]() Anlamadığı şeye çamur atan insanlara gıcık kapıyorum... Bu ileti Clint Eastwood tarafından Dec 1 2007, 11:44 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- KLASİK FUTBOL
Öyküsü olmayan adam, Bufalo çayırındaki rüzgara benzer... Moon Station Z Sinema, edebiyat ve müzik üstüne bir blog. |
(3) |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 86 Katılım: 15-June 07 Üye No.: 87 ![]() |
Kara kaşı olupta,sarı saçı olana
![]() Her konuda,herşeye maydonoz olana. Dinlemediği halde,dinliyormuş gibi yapana. Riyakâr olana,Gıcık kapıyorum. (aslında gıcık biri olarak,bir çok şeye gıcık kapıyorumda,neysee) -------------------- ![]() |
ggecim |
![]() ![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 878 Katılım: 5-October 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 479 ![]() |
(aslında gıcık biri olarak,bir çok şeye gıcık kapıyorumda,neysee) bende... + sevgiden paylaşımdan söz edip, kendisi bilmeyene, kendisi yaptığı bişeye sinir olmaya kalkana televizyonda çıkıp ahlak dersi vermeye kalkan ahlaksız insanlara kendinden başkasını düşünmeyen bencillere yere düşene dönüp bakmayan ruhsuz, taşkalpli insanlara gıcık kapıyorum... -------------------- Ömrümüzden bir gün daha geçti,
Dereden akan su ovada esen yel gibi İki gün var ki dünyada, bence ha var ha yok Gelmeyen gün bir geçip giden gün iki - Ömer Hayyam |
pospolen |
![]()
|
![]() - ![]() Grup: Çevirmen İleti: 588 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 21 ![]() |
- Yolun ortasına tükürenlere, toplum içinde orasını burasını karıştıranlara...
- Toplu taşıma araçlarında yüksek sesle gülüp konuşanlara... - Dakik olmamayı huy haline getirenlere... - Yiyecekmiş gibi bakanlara, laf atanlara... - Yemek yerken şapırdatanlara... gıcık değil kıl oluyorum. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Gıcık olmadığım şeylerin listesi daha az yer kaplar da ![]() -------------------- Eugénie: Ama değişik türde erdem var; örneğin, dindarlık konusunda ne düşünüyorsunuz?
Dolmancé: Dine inanmayan için bu erdem ne ifade edebilir? Haydi sırasıyla akıl yürütelim Eugénie: İnsanın Yaratıcı'sına bağlayan ve var olduğu için bu yüce Yaratıcı'ya duyduğu minnetini ibadet yoluyla ona kanıtlamaya zorlayan anlaşmaya din diyorsunuz, değil mi? Eugénie: Daha iyi tarif edilemezdi! Marquis De Sade- La Philosophie dans le boudoir |
mustix |
![]()
|
![]() Rookie ![]() Grup: Çevirmen İleti: 384 Katılım: 10-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 47 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...diyerek başlangıç yapayım ben de. |
ggecim |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 878 Katılım: 5-October 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 479 ![]() |
![]() -------------------- Ömrümüzden bir gün daha geçti,
Dereden akan su ovada esen yel gibi İki gün var ki dünyada, bence ha var ha yok Gelmeyen gün bir geçip giden gün iki - Ömer Hayyam |
yerlirock |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 39 Katılım: 10-October 07 Üye No.: 502 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilik aklıma gelenler bunlar |
mechastyler |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 12 Katılım: 3-September 07 Üye No.: 321 ![]() |
![]() |
213 |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Çevirmen İleti: 489 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 17 ![]() |
- Geçmişindeki pislikleri bilmeyip hâlâ orada yaşayanlara.
- Ya da bilip de işine gelmeyenlere. Bu ileti 213 tarafından Dec 4 2007, 05:10 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- sometimes... you've just got to rock...
|
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
- Nümerik Analiz'i bilgisayardan yansıtarak anlattığını sanan hocaya, hocalara...
-- Elindeki notlara bakarak, soruyu yanlış yazan hocalardan... --- En çok da, sınav sorularını kontrol etmeden sınav yapmaya çalışan hocalardan... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 16th December 2019 - 12:46 PM |