![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Bir Jackass klasiğini sizlerle paylaşmak istedim. İlk izlediğimde neye uğradığımı şaşırmıştım. Hem kült, hem klasik denilecek cinsten bir numara
![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Clint Eastwood |
![]()
|
![]() Quick on the trigger ![]() Grup: Veteran İleti: 1,528 Katılım: 2-August 07 Nereden: Somewhere in Time... Üye No.: 207 ![]() |
Şahan'ın "Kime diyorum ben" deki skeçleri de çok iyi.
Şu hokey formasıyla gelen, "Orçun, Orçun" diye bağıran. En çok ona gülüyorum. Adam: Damsız almıyoruz kardeşim. Şahan: Ama ben damı içeride bulayım diye geldiydim; bıngıl bıngıl memişler, sıkı sıkı kalçalar bulacaktım ![]() İnanılmaz özürlüyüm; youtube kodu veremedim bir türlü. ![]() O yüzden görüntüyü isteyen youtube'a. ![]() Skecin adı "İşin aslı" olacak galiba. -------------------- KLASİK FUTBOL
Öyküsü olmayan adam, Bufalo çayırındaki rüzgara benzer... Moon Station Z Sinema, edebiyat ve müzik üstüne bir blog. |
baronio |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,078 Katılım: 31-May 07 Nereden: Away Üye No.: 3 ![]() |
Eağzıma sıhıp atiyrüm!
![]() -------------------- |
don quijote |
![]()
|
![]() raskolnikov ![]() Grup: Veteran İleti: 1,077 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 4 ![]() |
|
don quijote |
![]()
|
![]() raskolnikov ![]() Grup: Veteran İleti: 1,077 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 4 ![]() |
Daha önce izlememiştim, bayağı ünlüymüş youtube'da. Resmen koparttı beni.
![]() Çıldıran Spiker |
Bob le Flambeur |
![]()
|
![]() Kumarbaz Bob ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,895 Katılım: 2-June 07 Üye No.: 24 ![]() |
Daha önce izlememiştim, bayağı ünlüymüş youtube'da. Resmen koparttı beni. ![]() Şeref Issı efsanedir hakikaten ![]() ![]() Bir de yine böyle efsane olan Boumerang diye bir programın videosu vardır. Onu da izlemeyenler kaldıysa aman kaçırmasınlar: Bu ileti Bob le Flambeur tarafından Sep 18 2007, 01:49 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- ![]() |
Clint Eastwood |
![]()
|
![]() Quick on the trigger ![]() Grup: Veteran İleti: 1,528 Katılım: 2-August 07 Nereden: Somewhere in Time... Üye No.: 207 ![]() |
Bu da efsanedir, Şahan'dan Yeliz Koçak...
Bu ileti Clint Eastwood tarafından Sep 18 2007, 03:27 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- KLASİK FUTBOL
Öyküsü olmayan adam, Bufalo çayırındaki rüzgara benzer... Moon Station Z Sinema, edebiyat ve müzik üstüne bir blog. |
Peder |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 31 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 19 ![]() |
Stewie'den muhteşem bir performans. Mafya babalarına taş çıkartır.
![]() |
baronio |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,078 Katılım: 31-May 07 Nereden: Away Üye No.: 3 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
Clint Eastwood |
![]()
|
Evet, o bölümü izlemiştim, hem de kalabalık bir ortamda. Herkes yarılmıştı, tam Good Fellas
![]() -------------------- KLASİK FUTBOL
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Con Air filminden bu sahne hem kült, hem de klasik olmaya aday
![]() ![]() Konuşulanların Türkçe çevirisine ihtiyaç duyanlar spoilerin içine bakabilirler. Tıkla üstüne, kendin kaşınmış ol. Bir daha tıkla, kaşıntına son ver...
-------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
baronio |
![]()
|
I don't want to see back, I want to see the front! -------------------- |
hasta |
![]()
|
Tarzanca denilen şey bu olsa gerek
![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
sson |
![]()
|
![]() I came back and the dead came with me ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,743 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 15 ![]() |
Kendisi de gülüyor zaten, "Ben ne saçmalıyorum böyle" diye
![]() -------------------- Too bad we'll never know, if this is a face you could learn to love.
|
pospolen |
![]()
|
![]() - ![]() Grup: Çevirmen İleti: 588 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 21 ![]() |
2 gündür canım sıkıldığında izliyorum o videoyu. Öyle muhteşem
![]() Valla gülmek isteyenler bu okazyonu kaçırmasın. ![]() Bu ileti pospolen tarafından Oct 22 2007, 06:36 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Eugénie: Ama değişik türde erdem var; örneğin, dindarlık konusunda ne düşünüyorsunuz?
Dolmancé: Dine inanmayan için bu erdem ne ifade edebilir? Haydi sırasıyla akıl yürütelim Eugénie: İnsanın Yaratıcı'sına bağlayan ve var olduğu için bu yüce Yaratıcı'ya duyduğu minnetini ibadet yoluyla ona kanıtlamaya zorlayan anlaşmaya din diyorsunuz, değil mi? Eugénie: Daha iyi tarif edilemezdi! Marquis De Sade- La Philosophie dans le boudoir |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 15th December 2019 - 04:03 AM |