![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
melisa hülya |
![]()
|
Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 868 Katılım: 26-May 08 Üye No.: 3,886 ![]() |
İçimde bi his, sadece his: Argento "cadı efsanesi başlangıç bölümü" yapacak diyor. Şundan dolayı hissediyorum: La terza madre' de karakterlerden biri diğerine geçmişden bahsederken Suspiria' nın öncesine atladı ve hemen Suspiria'da bir bağlantı kurdu son bölümle ilgili. İşte o kısacık sekans bana bunu hissettirdi. Olur mu acaba
![]() -------------------- |
Taurus |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 234 Katılım: 12-June 07 Nereden: İstanbul Üye No.: 72 ![]() |
Az önce Habertürk sitesinde okuduğum bir Argento haberi dikkatimi çekti ve bu başlık aklıma geldi.
![]() İstanbul Modern'i de hiç duymamıştım. Google amcaya sordum. Karaköy'de modern ve çağdaş sanata yer veren bir müzeymiş. İlginç... ![]() QUOTE Asi kız Asia'nın filmleri İstanbul Modern'de ![]() Vahşi güzelliği ile hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu ve yönetmen Asia Argento günleri... Beyazperdenin asi kızı, Asia Argento korku sinemasının İtalyan stilisti Dario Argento’nun kızı olarak yola çıktı. Babadan yıldız olan Argento, oynadığı sayısız “kötü kadın” rolüyle beyazperdede boyun eğmez bir kişiliğe büründü. 11 - 28 Aralık tarihleri arasında gösterilecek Asia programında, oyuncunun Hollywood’u fethettiği Ölüler Ülkesi, 1977 yılında Suspiria ile başlayan korku üçlemesi Üç Anne’nin son filmi olan Gözyaşlarının Annesi, Birol Ünel ile birlikte oynadığı Transylvania ve kendi yönettiği Aldatan Yürek yer alıyor. Bu da İstanbul Modern Tarifesi... QUOTE İstanbul Modern Ziyaret Satleri ve ücretleri: Salı – Pazar: 10:00-18:00 Perşembe: 10:00-20:00 Pazartesi Kapalı Müzemiz 1 Ocak tarihinde ve dini bayramların ilk günlerinde kapalıdır. Müze’nin tüm etkinliklerine tekerlekli sandalye ile ulaşılabilmektedir. Salonlarda sigara içmek, fotoğraf çekmek, salonlara yiyecek ve içecek sokmak yasaktır. GİRİŞ ÜCRETİ Yetişkinler: 7 YTL Öğrenciler, Öğretmenler, 20 kişiden fazla gruplar ve 65 yaş üstü: 3 YTL Müze üyeleri, 12 yaşından küçük çocuklar, engelli ziyaretçiler: Ücretsiz Perşembe günleri: Ücretsiz SİNEMA GÖSTERİM ÜCRETLERİ Tam: 10 YTL İndirimli: 4 YTL Daha fazla bilgi için... http://www.haber34.com/mekan/istanbul-modern-6 |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 16th December 2019 - 10:15 AM |