![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kemal32 |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 17 Katılım: 17-April 08 Üye No.: 3,003 ![]() |
Farscape ile ilgili bilgi toplarken rastladım siteye. Ne müthiş bir fikir ile dizileri oylamışınız, bravo yani. Kendimi kesinlike bir dizi manyağı olarak görüyorum. 1 tb'ı aşkın dizi arşivimin içerisindeki en nadide dosyalar 13 bölümlük Day Break dizisidir. Gerçi az bir süredir takılıyorum burada ama kimsenin aklına gelmemiş ya da çoğunlukla izlemediğinizi düşündüğüm için kimse bahsetmemiş burada. Gönlümün birincisi Day Break.
|
loveandpoison |
![]()
|
![]() suedehead ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 201 Katılım: 11-June 07 Nereden: NevyTeam Üye No.: 69 ![]() |
Ben pek sevmedim DB'yi. DVDRip var bende de ama her an HDD dolarsa silebilirim
![]() -------------------- ![]() Bukowski: Born into This TVRip tercümesi: % 100, DVDRip (FiCO) tercümesi: % 77,85 hazırlayan: % 100 (Bulsara) kontrol: % yalan oldu yine.. (???) ![]() |
kemal32 |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 17 Katılım: 17-April 08 Üye No.: 3,003 ![]() |
Çok uğraştım Day Break'le. Dizinin yarısında iptal edildi. Uzun süre bekledikten sonra webriplerle zar zor bitirdim. Uzun süre altyazı için uğraş verdim hatta, Almanca altyazı ile (ki tamamı yoktu) izlemek zorunda kaldım. Altyazılar çıksa da her bölüm senkronu ve eksiklikleri ile uğraştım. En son tüm bölümlerini arka arkaya kesintisiz tekrar izledim. Hala bu dizinin neden tutmadığını anlayamıyorum.
|
KerKeness |
![]()
|
![]() Home Again ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 233 Katılım: 2-July 08 Nereden: Emin Değilim Üye No.: 4,115 ![]() |
1-STARGATE SG-1
2-STARGATE ATLANTIS 3-Married with Children 4-Lost 5-Battlestar Gallactica 6-My Name is Earl Aklıma gelen bunlar...Hayatımın vazgeçilmeyen dizileri ise STARGATE SG-1 ve STARGATE ATLANTIS ![]() ![]() ![]() |
Riverwind |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 20-September 08 Üye No.: 4,671 ![]() |
1.Grey's anatomy
2.Nip/Tuck bu diziler nasıl yazılmaz anlamadım.. |
KerKeness |
![]()
|
![]() Home Again ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 233 Katılım: 2-July 08 Nereden: Emin Değilim Üye No.: 4,115 ![]() |
|
dello |
![]() ![]()
|
![]() <_< ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 64 Katılım: 1-February 08 Üye No.: 1,472 ![]() |
Farscape ile ilgili bilgi toplarken rastladım siteye. Ne müthiş bir fikir ile dizileri oylamışınız, bravo yani. Kendimi kesinlike bir dizi manyağı olarak görüyorum. 1 tb'ı aşkın dizi arşivimin içerisindeki en nadide dosyalar 13 bölümlük Day Break dizisidir. Gerçi az bir süredir takılıyorum burada ama kimsenin aklına gelmemiş ya da çoğunlukla izlemediğinizi düşündüğüm için kimse bahsetmemiş burada. Gönlümün birincisi Day Break. @kemal32, uzun zamandır yeni bir dizi izlemek istiyordum. bu mesajını okuduğum zaman merak edip indirmişdim Day Break'i. bu sabah bir bakayım dedim ilk bölümüne, an itibariyle son bölümü izledim. gerçekten çok güzel bir dizi. bu dizinin tutulmaması çok büyük kayıp. iptal edilmeseymiş keşke ![]() ![]() Bu ileti dello tarafından Sep 28 2008, 02:33 AM yeniden düzenlenmiştir. |
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 748 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Two and a Half Man ( en favorim değildir ama listede eksik olduğunu düşündüm )
Ayrıca @dello ve @ Kemal ![]() Day Break gerçekten çok güzel bir diziydi ancak konusu daha ne kadar genişletilebilirdi bilmiyorum. Ancak Day Break ile aynı kaderi paylaşan ve benim daha çok hoşuma giden bir dizi de Journeyman'dir. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok sevmiştim. Özellikle giriş müziği çok etkileyiciydi. Ama o da D B ile aynı kaderi paylaştı. -------------------- |
dello |
![]()
|
![]() <_< ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 64 Katılım: 1-February 08 Üye No.: 1,472 ![]() |
Evet, konu itibariyle dizinin ömrü anca 1 sezondu. Genede sezonu 13 bölüm yerine 24 bölümle bitirebilirlerdi.
Bende tam Day Break'in oyuncuları inceliyordum. Moon Bloodgood (Rita) Journeyman dizisinde 13 bölüm oynamış olduğunu gördüm. Eh sıradaki dizim Journeyman demekki... ![]() |
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 748 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Rita, benim için kötü olmuştu, şans eseri iki diziyi aynı sırada izlediğim için ikisinde de farklı karakterlerde gördüğüm için biraz garip gelimişti bana ama güzelliği bunu telafi etti tabi ki.
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 10th December 2019 - 11:52 PM |