![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sson |
![]()
|
![]() I came back and the dead came with me ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,743 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 15 ![]() |
Aralarında finalini iyi bulduklarınız da olabilir. Çeşitli ortamlarda bahsi en çok geçen dizileri eklemeye çalıştım.
-------------------- Too bad we'll never know, if this is a face you could learn to love.
|
cb_spike |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 1,074 Katılım: 12-January 08 Üye No.: 1,218 ![]() |
Bir tek Seinfeld'in sonunu gördüm, The X-Files'ın sonunu da yakında göreceğim.
![]() Seinfeld'le ilgili şunu söyleyeyim; anladığım kadarıyla final değil 1 yıl ara vereceklermiş sonra ne olduysa olmuş ![]() |
Elordian |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 21 Katılım: 4-July 10 Üye No.: 7,746 ![]() |
Bence bu listede Sopranos açık ara zirveye oynar
![]() ![]() |
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 748 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Bir sonu bile olmadan saçma sapan bir bahaneyle berbat bir yerde bitirilen KYLE XY dizisinin bir sonu olmadığı için listeye giremez ama girse kesinlikle o olurdu, zira bir son bile yapmadılar saygısızlar.
-------------------- |
aex1 |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 28 Katılım: 23-December 07 Üye No.: 924 ![]() |
Lostu harcamışlar derim..bu kadar sene seyret sonu hüzünlü bitsin...çok kötü bir final..mantığa bağlamaları gerektiğinden ancak bunu yapabilmişler şeklinde yorumlanacak...her şeyin muamma olduğu bir olayın sonu mantıklı zaten bitemezdi o da başka bir mevzu...yine de çok berbat bir son..üzülmek istemezdim..ölmüş sevdiklerim aklıma geldi bir tuhaf oldum...
|
Clint Eastwood |
![]()
|
![]() Quick on the trigger ![]() Grup: Veteran İleti: 1,528 Katılım: 2-August 07 Nereden: Somewhere in Time... Üye No.: 207 ![]() |
BSG'nin sonu güzeldi. Lost'unki saygısızlık.
-------------------- KLASİK FUTBOL
Öyküsü olmayan adam, Bufalo çayırındaki rüzgara benzer... Moon Station Z Sinema, edebiyat ve müzik üstüne bir blog. |
Solid |
![]()
|
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 4 Katılım: 22-July 09 Nereden: Güzel İzmir! Üye No.: 6,142 ![]() |
Açık ara farkla Lost. O kadar dizi izledim, bu kadar yavan finale sahip olanını görmedim. Yıllarca mantıklı bir açıklama yaparlar diye seyret, sonunda daha fazla soru, daha fazla felsefe, daha fazla karışıklık çıksın. Kesinlikle Lost. İzlemedim ama J.J Abrams'ın başka bir dizisi olan Alias da zamanında büyük hayal kırıklığı yaratmış.
-------------------- Naughtymmn
|
mezdap |
![]()
|
![]() My eyes seek reality... ![]() Grup: Müdavim İleti: 748 Katılım: 21-August 08 Nereden: ist-rize Üye No.: 4,428 ![]() |
Bence bu listede Sopranos açık ara zirveye oynar ![]() ![]() Henüz izlemedim ama duyduklarıma göre öyleymiş. Belirsizliğin "baba"sı diyenler var. ![]() Bu ileti mezdap tarafından Oct 11 2010, 09:42 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
RockeT |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 242 Katılım: 6-December 10 Üye No.: 8,285 ![]() |
Şimdi bana Kaybolan Yıllarımı verseler... LOst
![]() -------------------- ![]() |
mezdap |
![]()
|
Buraya yazdıktan sonra Sopranos'u izledim ve şimdiye kadar gördüğüm en sıradışı(iyi anlamda) sonlardan birine sahip olduğunu düşünüyorum. Bitmesini istemezdim ancak böyle bir bitiş...
-------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 10th December 2019 - 08:43 PM |