![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Funkster |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 2,071 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 6 ![]() |
Leonard Cohen - The Future Give me back my broken night Geri verin bana hazin gecemi my mirrored room, my secret life Aynalı odamı, gizli hayatımı it's lonely here, Çok ıssız burası there's no one left to torture İşkence edecek kimsem yok artık Give me absolute control Mutlak denetim verin bana over every living soul Tüm canlılar üzerinde And lie beside me, baby, Gel yanıma uzan bebeğim that's an order! Bu bir emirdir! Give me crack and anal sex Crack verin bana, ve anal seks Take the only tree that's left Sökün kalan tek ağacı and stuff it up the hole in your culture Dikin kültürünüzdeki çukura Give me back the Berlin wall Geri verin Berlin duvarını give me Stalin and St. Paul Geri verin Stalin’i ve Aziz Paul’ü I've seen the future, brother: Geleceği gördüm kardeşim it is murder... Cinayet var gelecekte... Things are going to slide, slide in all directions Bir çığ gibi büyüyecek olaylar dört bir yanda Won't be nothing Nothing you can measure anymore Kalmayacak artık ölçüsü hiçbir şeyin The blizzard, the blizzard of the world Dünyayı saran tipi has crossed the threshold and it has overturned Eşiği aştı ve tersyüz etti the order of the soul Ruhların düzenini When they said “Repent, repent” Tövbe et, tövbe et dediklerinde I wonder what they meant Anlamadım ne demek istediklerini ![]() You don't know me from the wind Rüzgardan öğrenemezsin kim olduğumu you never will, you never did Bilemezsin, bilemedin I'm the little jew who wrote the Bible Ben o küçük Yahudiyim İncil’i yazan I've seen the nations rise and fall Gördüm yükselişini ve düşüşünü milletlerin I've heard their stories, heard them all Hikayelerini dinledim, hepsinin hikayelerini but love's the only engine of survival Sadece sevgi ayakta tutar herşeyi Your servant here, he has been told Bendenize öyle söylendi to say it clear, to say it cold: Açık söyle, hiç acıma: It's over, it ain't going any further Bitti, yok daha ötesi And now the wheels of heaven stop Dönmüyor artık feleğin çarkı you feel the devil's riding crop Şeytanın ürünleri hasat ettiğini hissediyorsun Get ready for the future: Hazırlan geleceğe: it is murder... Cinayet var gelecekte... There'll be the breaking of the ancient western code Bozulacak kanunu Kadim Batı’nın Your private life will suddenly explode İnfilak edecek özel hayatınız birdenbire There'll be phantoms Hayaletler gelecek There'll be fires on the road Sokaklar alev alacak and the white man dancing Ve dansedecek beyaz adam You'll see a woman hanging upside down Bir kadın göreceksiniz ayaklarından asılmış her features covered by her fallen gown Elbisesi örtmüş çehresini and all the lousy little poets coming round Ve boktan küçük şairler çıkacak ortaya tryin' to sound like Charlie Manson Charlie Manson taklitleri and the white man dancin' Ve dansedecek beyaz adam Give me back the Berlin wall Geri verin Berlin duvarını Give me Stalin and St Paul Geri verin Stalin’i ve Aziz Paul’ü Give me Christ Geri verin İsa’yı or give me Hiroshima ya da Hiroşima’yı Destroy another fetus now Katledin şimdi bir cenini daha We don't like children anyhow Çocukları sevmeyiz ki zaten I've seen the future, baby: Geleceği gördüm bebeğim: it is murder... Gelecek cinayettir... When they said “Repent, repent” Tövbe et, tövbe et dediklerinde I wonder what they meant Anlamadım ne demek istediklerini… -------------------- |
bohemyan |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 2 Katılım: 21-September 08 Üye No.: 4,676 ![]() |
eline sağlk.cohen babanın tüm şarkı sözleri nefistir zaten.famous blue raincoat vs
|
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 11th December 2019 - 02:17 PM |