![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
Banquo |
![]() ![]()
|
![]() 'Banquo' ![]() Grup: Çevirmen İleti: 34 Katılım: 8-November 08 Nereden: İstanbul Üye No.: 5,091 ![]() |
Biraz gerçek hayattaki aksi durumlar, biraz da aşırı gerçek hayat iş yoğunluğu ve yorgunluğu nedeniyle, ne yazık ki, daha önce bu başlık altında çevireceğime söz verdiğim filmlerle ilgilenemedim ve hepinizin huzurunda, ne yazık ki, yalancı çıktım. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm, umarım beni hepiniz bağışlarsınız. Bu arada bulabildiğim kısıtlı boş vakitlerde, sırf kendimi ve kafamı meşgul etmek için başlayıp severek bitirdiğim birkaç çeviri oldu ve onları sitemize yükledim. Bundan sonra tutamayacağım sözleri vermemeye çalışacağım. Hepinizin gönlünce olsun her şey... Zaman zaman da olsa, görüşmek dileğiyle...
Murat 'BANQUO' Coşkuner ![]() |
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Buraya gelip birkaç kelam etmen bile gönlümüzü hoş tutmaya yeter, sevgili Banquo. Uğraşlarında kolaylıklar dilerim tekrardan.
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 6th December 2019 - 12:08 PM |