![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Ellerine sağlık, Baba Çevirmen.
![]() -------------------- ![]() |
AlaZi |
![]()
|
![]() isyankâr ![]() Grup: Editör İleti: 281 Katılım: 13-February 09 Üye No.: 5,758 ![]() |
Arşiv için Clint'in o leziz çevirilerini bekliyorum.
Ellerine sağlık. ![]() |
Clint Eastwood |
![]()
|
![]() Quick on the trigger ![]() Grup: Veteran İleti: 1,528 Katılım: 2-August 07 Nereden: Somewhere in Time... Üye No.: 207 ![]() |
14 ile 22 arası bölümleri toptan çevirip, 3. sezonu tamamladım.
En azından bunu yapmak zorundaydım. Bekleyenlerden özür dilerim, uzun sürdü. http://sinema.yedincigemi.com/7g-560-Family-Guy.html -------------------- KLASİK FUTBOL
Öyküsü olmayan adam, Bufalo çayırındaki rüzgara benzer... Moon Station Z Sinema, edebiyat ve müzik üstüne bir blog. |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 10th December 2019 - 12:56 PM |