![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 164 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Dizi şu an 12. sezonda bana göre 4-5. sezonda bitmeliydi ama bir şekilde izlettiriyor kendini. Müzik seçimleri de oldukça başarılı.
Bu ileti Barış K tarafından Feb 24 2017, 09:23 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
sson |
![]()
|
![]() I came back and the dead came with me ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,743 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 15 ![]() |
Ben 5. sezondan sonra bıraktım şahsen
![]() -------------------- Too bad we'll never know, if this is a face you could learn to love.
|
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Bölümleri gecikmeli izlesem de devam ediyorum bu seriye. Seyrettiriyor bir şekilde kendini.
|
Barış K |
![]()
|
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 164 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Ben 5. sezondan sonra bıraktım şahsen ![]() Ben de bırakmak istedim bir ara ama bırakamıyorum nedense bir türlü. ![]() ![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
13. Sezon onayını da aldı ayrıca. Bırakmaya niyetli değiller.
![]() -------------------- ![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
13. Sezon onayını da aldı ayrıca. Bırakmaya niyetli değiller. ![]() Tek rakibi Yalan Rüzgarı artık, 1973'ten beri ![]() IMDB'ye baktım da yeni Yalan Rüzgarı'nın afişi alttaki gibiydi. Bizim zamanımızdan beri bayağı değişmiş dizi ![]() ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Yalan Rüzgarı devam ediyor mu ya?
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Barış K |
![]()
|
Hakketten ya devam ediyor muydu o dizi?
![]() ![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 11th December 2019 - 01:17 PM |