![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
reel |
![]()
|
||||
![]() Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me ![]() Grup: Veteran İleti: 1,287 Katılım: 31-May 07 Nereden: Wired Üye No.: 13 ![]() |
![]() YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Uzun zamandır çeviri yapmamanın yarattığı özlemle -her zamanki gibi- şöyle zor bulunan, kıyıda köşede kalmış bir filmi yavaş yavaş, işten vakit buldukça çevireyim dedim. Yavaş yavaş dedim ama sanırım epeydir çeviri yapmadığımdan olsa gerek, bir açlık oluşmuş ve o sebeple 4-5 saate nasıl olduğunu anlamadan tamamlamışım çeviriyi. ![]() 2000 yılına ait, hafiften savaş karşıtı, hafiften devrimci duyguları şahlandıran sıradan bir anime işte. İzlemek isteyenler için animenin zor bulunduğunu söyleyim. Bir tane ripi var. Onda da altyazı gömülü ve görüntü kalitesi youtube seviyesinde maalesef. Yine de izlerim diyorsanız bakabt adlı siteye üye olup orada bir bakının derim. Haydi iyi seyirler... |
||||
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Sen çevirmişsen görüntü çamurda olsa izlerim ben.
Ellerine sağlık nii-san ![]() |
gündüzdoğanay |
![]()
|
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 616 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Eline sağlık reel. Darısı güncel filmlerin başına...
-------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 9th December 2019 - 12:16 PM |