![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
nitec |
![]()
|
![]() DH 999 ![]() Grup: Çevirmen İleti: 27 Katılım: 17-June 07 Üye No.: 93 ![]() |
ANN Serinin ilk bölümü Türkçe çevirisiyle karşınızda. Bölüm 1 Tüm versiyonlarla uyumlu zannediyorum. Ben Q-R ile denedim. Bu ileti nitec tarafından Jan 1 2008, 02:33 PM yeniden düzenlenmiştir. |
lynxdogukan |
![]()
|
![]() Mavilynx ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 91 Katılım: 22-September 07 Üye No.: 406 ![]() |
Teşekkürler....
-------------------- ![]() |
sars |
![]()
|
![]() Etkin Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 121 Katılım: 21-October 07 Üye No.: 535 ![]() |
Ellerine sağlık @nitec.
|
bedifeci |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 29 Katılım: 20-December 07 Üye No.: 868 ![]() |
Ellerine sağlık 1bölümü indirdim yakında seyredeceğim.İlk görüntülere bakınca Harika bir animeye benziyor.Seriyi inşallah tamamlarsın bizde bu türde ki animlerimize bir tane daha eklemenin mutluluğunu yaşarız
|
Roronoa Zoro |
![]()
|
![]() Hell Dog ![]() Grup: Müdavim İleti: 747 Katılım: 11-June 07 Nereden: Adana Üye No.: 57 ![]() |
Teşekkürler nitec... ![]() Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.... |
bedifeci |
![]()
|
![]() Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 29 Katılım: 20-December 07 Üye No.: 868 ![]() |
süper bir tercih nitec sağol. 1. bölümü seyrettim efekler olsun müzikler olsun konu olsun seyredilesi bir anime inşallah devamını getirirsin...Sabırsızlıkla 2. bölümü bekliyorum..
|
lynxdogukan |
![]()
|
![]() Mavilynx ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 91 Katılım: 22-September 07 Üye No.: 406 ![]() |
ellerine sağlık...
bedifeci |
![]()
|
inşallah Macross F çevirelerini bırakmazsın uzun zamandır böyle bir anime bekiliyordum..Başarılar dilerim
|
nitec |
![]()
|
![]() DH 999 ![]() Grup: Çevirmen İleti: 27 Katılım: 17-June 07 Üye No.: 93 ![]() |
Aslında şöyle olmalıydı " inşallah Macross F izlemeniz mümkün olur." Moonlight Mile başlığında da söyledim. Seriyi izledikçe çevireceğim. Dolaysıyla izlemeye vakit bulabilirsem vaktimi başka şeyleri izlemeye ve bilimum hobilere değil de bu seriyi Türkçe'ye kazandırmaya çalışacağım. İzlediğim yerde Tv'de seyretmem mümkünken internet bulamıyorsam, o zaman tabii gecikmeli de olsa yine de çeviriler devam edecektir. Yani lafı uzatmadan söyleyim, sıradışı durumlar hariç ben bu seriden sıkıldım devam etmiyorum gibi bir durum söz konusu değil. Şu an bırakmayı düşündüğüm tek seri var ona da daha başlamadım.
|
bedifeci |
![]()
|
çevirilerin devamı dilegiyle
|
bedifeci |
![]()
|
ya bu animenin devamı ne zaman gelecek internette arıyorum 2. bölüm hala yayınlanmamış görüküyor acaba son mu verdiler.Kaç ayda bir yayınlanıyor bilen varsa bilgilerinizi paylaşmanız dilegiyle....
|
lynxdogukan |
![]()
|
Bence hiç bi yerde bulamadım 2. bölümü...
nitec |
![]()
|
2.bölümü bulamadınız. Çünkü yok. Temenninize bir de seri iptal edilmesin eklendi.
![]() Ben çeviriyi bırakmadım ama onlar seriyi bıraktı herhalde. Şaka bir yana ilk bölüm özel gösterimdi. Seri bildiğim kadarıyla Nisan'da yayınlanmaya başlanacak. Yani özetle daha yayımlanmadı. |
lynxdogukan |
![]()
|
![]() -------------------- ![]() |
bedifeci |
![]()
|
Bilgi için teşekkürler. Açıkçası mecha tarzı gördüğüm en iyi animelerden biri. Bunu daha ilk bölümde anlıyoruz. Neyse sabredip Nisan'ı bekleyelim. İlk bölümün verdiği zevki unutamam.
Bu ileti reel tarafından Feb 12 2008, 04:37 PM yeniden düzenlenmiştir. |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 9th December 2019 - 06:40 AM |