![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hasta |
![]()
|
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
-------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
Barış K |
![]()
|
||||
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 164 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Televizyon için aptal kutusu deyiminin ne kadar da doğru olduğunu göstererek başlarken, film ilerledikçe orada burada insan öldürerek başka bir çelişkiye sokmasıyla değişik bir ruh haline soktu beni. ![]() ![]() -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
||||
Barış K |
![]()
|
||||
![]() Lord, help my poor soul. ![]() Grup: Müdavim İleti: 164 Katılım: 2-January 10 Nereden: Bilecik/Merkez Üye No.: 6,999 ![]() |
Koruyucu ailesiyle yaşayan Ricky'nin üvey annesinin ölmesinin ardından çocuk esirgeme kurumuna geri dönmek istemeyen Ricky'nin ormanın derinliklerine kaçmasıyla maceramız başlıyor. Doğayla iç içe, harika manzaralarıyla muhteşem bir aile filmi. 8/10 Bu ileti Barış K tarafından Apr 1 2017, 10:14 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
||||
sson |
![]()
|
||||
![]() I came back and the dead came with me ![]() Grup: Yönetici İleti: 1,743 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 15 ![]() |
Fikir her ne kadar güzel ve orijinal olsa da uygulaması da bir o kadar kötü olmuş. Tür kısmında yazan macera, dram ve duygusallığa bilimkurguyu da ekleyince ortaya ne olduğuna karar veremeyen bir hikaye çıkmış. 5/10 -------------------- Too bad we'll never know, if this is a face you could learn to love.
|
||||
hasta |
![]()
|
||||
![]() Dün, bugün, yarın... ![]() Grup: Yönetici İleti: 2,368 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 1 ![]() |
Hint filmi cahili bir insan olarak Hindistan'ın son yıllardaki en çok söz edilen filmlerinden birine el atmak istedim. Üç saatlik bir filmi, hafta içi üç akşamda birer saat olarak tamamladım ![]() ![]() ![]() -------------------- Kendimden başka hiçbir eksiğim yok.
|
||||
Barış K |
![]()
|
||||||||
Zach dışında oyunculuklar iyiydi. Adamı hep aynı tip rolde görmek bıkkınlık vermeye başlamadı mı yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum? ![]() Yüksek beklentilere girmeden hafta sonunda keyifli vakit geçirmek için izlenilebilir bir film. 6/10 YEDİNCİ GEMİ FİLM BİLGİSİ
Yapılan yorumları okuyana kadar beklentimi yüksek tuttuğum filmlerdendi. O nedenle düşük beklentiyle daha fazla keyif alacağınız türden bir film. Öyle yapmazsanız nerede eski Hayalet Avcıları dedirtiyor yoksa. ![]() 5/10 -------------------- "Sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz. O halde “beni anlamıyorlar” diye üzülmek niye?" Oscar Wilde ![]() |
||||||||
gündüzdoğanay |
![]()
|
||||
![]() 2046 da hiçbir şey değişmez. ![]() Grup: Müdavim İleti: 616 Katılım: 4-June 07 Nereden: Nevy TeAM Üye No.: 26 ![]() |
Baştan söyleyeyim fena bir film değil ![]() ![]() -------------------- İnsanların yanında mutlu değilim,yeterince içersem kayboluyorlar.(Charles Bukowski)
Cennetten kovulan ilk alkolik. Bir keresinde birine aşık olmuştum. Bir süre sonra orada değildi. (2046) Felsefe cahili, popüler kültür düşmanı... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 10th December 2019 - 06:51 AM |