![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filmler için altyazı çeviri isteklerini anasayfamızdan, filmin afişinin altındaki butona tıklayarak yapabilirsiniz. Bunun dışında, forumda herhangi bir şekilde çeviri ve/veya senkron isteği içeren bir başlık açmak kesinlikle yasaktır. Böylesi bir durumda başlığınız silinecek, sizse ikaz edileceksiniz. Aynı durumun tekrarında moderasyon alacak, kurala riayet etmediğiniz saptandığında forumdan uzaklaştırılmanız söz konusu olacaktır.
![]() ![]() |
![]() |
the manslayer |
![]()
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 6-September 07 Üye No.: 335 ![]() |
Sanırım diğer bölümleri çıktı. Çeviri ne zaman gelecek acaba?
|
KıvılcımArduc |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Müdavim İleti: 376 Katılım: 9-July 07 Nereden: Ankara Üye No.: 163 ![]() |
@the manslayer dostum, sorduğun sorunun cevabı 1. safanın 9 numaralı iletisinin içinde gizli.
|
ozman |
![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 13 Katılım: 11-February 08 Üye No.: 1,759 ![]() |
10 bölüm çıktı nitec, neredesin ulu adam??
|
nitec |
![]()
|
![]() DH 999 ![]() Grup: Çevirmen İleti: 27 Katılım: 17-June 07 Üye No.: 93 ![]() |
Bir süredir Valenii de Munte adında ufak bir köydeyim. Yakında Türkiye'ye geri döneceğim. O zamana dek ne yazık ki çeviriler durmuş durumda. Ama daha önce de söylediğim gibi herhangi bir şekilde hiçbir çevirimi yarıda bırakmayı düşünmüyorum. Geç de olsa MF çevirilerini bitireceğimden emin olabilirsiniz.
|
melih |
![]()
|
Etkin Üye ![]() Grup: Veteran İleti: 1,451 Katılım: 31-May 07 Üye No.: 2 ![]() |
Seni yeniden aramızda görmek yeter dostum.
-------------------- |
krem |
![]()
|
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üyeler İleti: 8 Katılım: 20-April 08 Üye No.: 3,028 ![]() |
7 ay olmuş be nitec usta dön artık yoksa kayıp ilanı vereceğiz.
![]() |
donmezsa |
![]() ![]()
|
Üye ![]() ![]() Grup: Üyeler İleti: 37 Katılım: 1-February 10 Üye No.: 7,162 ![]() |
Son iletiden beri bir sene geçmiş.Acaba altyazılara ne oldu
![]() |
Akuma_Blade |
![]()
|
![]() Gundam Meister ![]() Grup: Çevirmen İleti: 214 Katılım: 21-May 08 Nereden: Mecidiyeköy/İstanbul Üye No.: 3,820 ![]() |
![]() MACROSS FRONTIER MOVIE #1 İyi seyirler. Bu ileti Akuma_Blade tarafından Oct 31 2010, 01:31 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
Legend |
![]()
|
![]() Leave one wolf alive, and the sheep are never safe. ![]() Grup: Editör İleti: 297 Katılım: 22-November 09 Üye No.: 6,757 ![]() |
Ellerine sağlık Akuma_Blade
![]() |
Akuma_Blade |
![]()
|
![]() Gundam Meister ![]() Grup: Çevirmen İleti: 214 Katılım: 21-May 08 Nereden: Mecidiyeköy/İstanbul Üye No.: 3,820 ![]() |
Macross Frontier Movie 2: Wings of the Farewell çevirisine başladım.
-------------------- |
kurt_thewolf |
![]()
|
![]() Heye... ![]() Grup: Editör İleti: 1,683 Katılım: 24-November 07 Nereden: Ankara Üye No.: 721 ![]() |
Kolay gelsin, Akuma.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Basit Görünüm | Şuan: 16th December 2019 - 07:43 AM |